Nederlandse website
Belsiche website

Ervaringen Winterberg

   52 % beveelt dit dorp aan.

Waardering van bezoekers

Uitstekend
21%
Heel goed
31%
Gemiddeld
10%
Matig
3%
Vreselijk
34%

Scores per thema

Sfeer
Prijsniveau
Apres-ski
Restaurants
Bereikbaarheid

Jelmer84 op 17 februari 2014 over Winterberg

Leuk om te beginnen kan niet anders zeggen!

  • Met partner
  • Skiër
  • 4 tot 6 jaar ervaring

Gast650 op 10 april 2013 over Winterberg

afgelopen weekend zijn we er geweest tot verbazing top conditie heerlijk rustig en zeker voor herhaling vatbaar ik vind willingen beter dan winterberg het is er gezelliger en langere pistes als je geen problemen hebt met ankerlift is het top ik vond het echt super om nog even weg te zijn en je bent er zo 3 uurtjes rijden vanuit utrecht

  • Met partner
  • Skiër
  • meer dan 10 jaar ervaring

Gast524 op 8 april 2013 over Winterberg

Op 7 april nog even met m`n kleinzoon (11)jr `n dagje alle pistes gedaan en ook afgeragd zo als wij dat in de volksmond wel noemen. `N beteredag om zeizoen af te sluiten in winterberg kun je je haast niet wensen.Alles top . ToT VolgenD ZEIZOEN. En dan nog vaker gaan. Grtn`n fam. uit GAANDEREN

  • Met familie
  • Skiër
  • meer dan 10 jaar ervaring

Gast928 op 11 maart 2013 over Winterberg

Super voor de kids Lekker dichtbij Ook leuke skipistes buiten winterberg Leuke hotels, gasthouses of slapen bij de boer Heerlijke restaurants ook op de piste. Gewoon een heerlijke plek om naar toe te gaan zowel voor beginner als gevorderden. In de weekenden vaak wat drukker als doordeweeks maar ga alsjeblieft niet zitten zeuren over dit gebied. De meeste wintersportgebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Italië of waar dan ook zouden aan winterberg een voorbeeld moeten nemen als je ziet wat hier geïnvesteerd aan sneeuwkanonnen en liften om het de Skier naar de zin te maken.

  • Met familie
  • Skiër
  • 4 tot 6 jaar ervaring

Gast490 op 7 maart 2013 over Winterberg

Een erg leuke vakantie die letterlijk in onze achtertuin ligt. Dit jaar drie keer geweest: één keer door de week, één keer een weekend met overnachting en één keer een zaterdag. Hierbij is me opgevallen dat het in het weekend overdag echt wel behoorlijk druk is. de verhouding skiën - wachten voor de lift is niet helemaal goed. Maar 's avonds skiën is een echte aanrader! Erg rustig, pistes zijn opnieuw geprepareerd, en alle "brekebenen" zitten al in de aprés ski bar. Samengevat: erg leuke bestemming die ik volgens jaar zeker weer op de agenda ga zetten. Maar dan wel door de week of weer avond skiën.

  • Met familie
  • Skiër
  • 4 tot 6 jaar ervaring

Gast459 op 29 januari 2013 over Winterberg

superleuk ski gebied 3.5 rijden

  • Met familie
  • Snowboarder
  • 4 tot 6 jaar ervaring

gerwind op 11 september 2011 over Winterberg

Een leuk gebied om dicht bij huis sneeuwpret te beleven. In de weekenden wel erg druk maar voor een dagje plezier zeker leuk.

Elise op 30 oktober 2008 over Winterberg

\'t dorp Silbach heeft mooie vakantiewoningen en maar 5 min. van winterberg af en ligt aan de goede kant van de pistes.

Zoek accommodatie

Bestemming:
Incheck datum: