groepsaccomodatie gezocht

Hallo,

wij zijn op zoek naar een vakantiehuis voor ca. 30 personen met voornamelijk 2 persoonskamers in een skigebied in Tirol of Salzbugerland. weet je wat, meld het dan alstublieft. het gaat om het seizoen 2011/2012
mag ook een voormalig pension of iets dergelijks zijn.

groet,

Bart

hi ,
ik wwet een groot pension in raggal oostenrijk
tobelhaus is de naam
groet kees

Sneeuwchalets biedt onafhankelijke, door de eigenaar zelf gerunde ski chalets en appartementen te huur in Frankrijk, Oostenrijk, Italië & Zwitserland. Ga op zoek naar luxe catered chalets, vakantiehuizen of appartementen, neem contact op met de eigenaar & boek direct.

http://www.Sneeuwchalets.com biedt onafhankelijke, door de eigenaar zelf gerunde ski chalets en appartementen te huur in Frankrijk, Oostenrijk, Italië & Zwitserland. Ga op zoek naar luxe catered chalets, vakantiehuizen of appartementen, neem contact op met de eigenaar & boek direct.

Ik zou eens een kijkje nemen bij de vakantiewoningen Oostenrijk van Interhome! Heel interessante huisjes… http://www.interhome.nl/nederlands/oostenrijk

Op de site http://www.hinterglemmaccomodaties.nl staat pension Alpensport in Saalbach. Uitstekend pension voor groepen !

Wij kunnen jullie wel een heel eind helpen denk ik. Wel met een aantal kamers met 3 tot 4 personen. Kijk maar eens op http://www.hauspiesendorf.com .
In combinatie met een pension op 200m afstand gaat het helemaal lukken.

Plaats een reactie