Ervaringen met Hotel Piolets?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Soldeu

Heeft er iemand ervaring met hotel Piolets of hotel Piolets Park? En hoever liggen ze van de piste?

*bericht bewerkt door Rogier op Invalid Date

Vorig jaar verbleven in hotel Piolets en het is wel wat achteruit gegaan t.o.v. vorige jaren. Dit zag je vooral terug in de verouderde kamers en het wat eentonige diner. Ligging van het hotel is daarentegen perfect direct aan de piste en de cabine. Al met al wel 4* waardig.
Vorig jaar ook Piolets Park&Spa bekeken toen we in Soldeu waren. Dit hotel is een stuk moderner, maar heeft als nadeel dat het iets verder van de cabine ligt (10 min lopen). Er rijdt ook een pendelbusje naar de cabine die door hotelgasten gratis te gebruiken is.

Piolet ligt praktisch naast de lift. Vanuit het skikot sta je zo onder aan het brugje.
Zoals hierboven ook al gemeld is dat hotel een beetje verouderd, klein zwembad, kleinere kamers. En het was er de laatste keer verschrikkelijk heet. Niet doen.
Ik vond het ook een groot verschil met piolet park, ook op wandelafstand maar 500 meter verder. Veel moderner, ruimer, grote wellness en kamers en toffe bar. Wel een erg groot hotel.
Het eten is vergelijkbaar maar bij park iets meer variatie.

Als je van een cosy hotel houdt, ga je beter ergens anders maar prijs-kwaliteit zit zeker de park wel goed.
Ondanks de afstand zou ik toch voor piolet park gaan. En het pendelbusje hebben we nooit gebruikt maar we huurden wel lockers aan de lift.

*bericht bewerkt door Goeleg op 11 sep 2016 22:16

Ik heb in 2014 in Piolets Park en Spa gezeten. Gewoon een goed hotel. Ruime kamers en lekker eten. Niks op aan te merken.
Het is wat verder lopen (500 m) als je met je skis loopt te zeulen. Maar zoals Goeleg aangeeft kan je bij de centrale lift mooie bewaakte lockers huren. Dit is ca. 50 euro per week. Er passen voor 4 p skis in. En dan is die afstand van 500 m totaal geen probleem. Je kan ook met het busje gaan, gaat ook goed.
Ook het skigebied is aan te raden. Dus een goede keus als je hier naar toe gaat.

in januari 2017 gaan we reeds voor de 4de keer naar piolets park, zeker aan te raden, wij zijn er alleszins supercontent van, 1 avond zijn we in de bar van het oude piolets geweest, maar hadden ook maar de indruk dat dit een ouderwets hotel was…de piolets park is veel moderner…dus zeker doen die Piolets Park! Ook dat gratis busje (enkel voor hun gasten) dat constant op en af rijdt (denk tussen 8u en 11u, en dan tussen 14u en 17u, zal alleszins daarrond zijn) is zeer handig

*bericht bewerkt door DomeniqueKemps op 27 sep 2016 16:03

Plaats een reactie