Vakantiewerk in een wintersportgebied gezocht ?

Hoi,

Op zoek naar leuk vakantiewerk in een wintersportgebied ? Ga naar http://www.buitenland-werken.nl/Vakantiewerk-buitenland.html… en solliciteer direct bij de werkgevers !

De eerste werkgevers hebben de vacatures al geplaatst ! Aankomende maanden zullen er nog veel meer vacature komen. Wees er op tijd bij en schrijf je in !

Wat doe jij deze winter?

Ook Snow Experience is weer op zoek naar skigidsen voor de winter 2010-2011! Neem snel een kijkje op:
http://www.snowexperience.nl > ‘over snow experience’ > ‘vacature’

Werken in een wintersportgebied (Horeca)

Beste lezer, aankomende wintersporter,

Heb je zin om lekker te gaan werken in een wintersportgebied ? Doen !

Voor het aankomende winterseizoen zoekt een Nederlands bedrijf (gevestigd in Oostenrijk) enthousiaste stellen vanaf 24 jaar met horeca ervaring, die het leuk vinden om gasten een top vakantie te bezorgen. Hebben jullie zin om een zomer- of winterseizoen in Oostenrijk te werken? Als chaletstaf zorg je voor ontvangst van de gasten. Bereid je het ontbijt en 3-gangen diner, maak je het chalet schoon, doe je inkopen en houd je nauwkeurig de administratie bij. Samen ben je verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen in het chalet.

Men biedt: een goede beloning, kost en inwoning, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een fantastische levenservaring! Zijn jullie na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Voor meer informatie of vragen over deze functie kijk op: http://www.searchjobsabroad.com/Baan-buitenland.php?id=3507…

ook in Winterberg genoeg werk in de horeca en bij de skischool van Der Brabander. Sollicitaties voor skileraren (anwerter/landes) kunnen naar nl_skischool@hotmail.com , horeca naar info@brabander.nl

dit begint aardig op spam te lijken…

Maarrr: wel netjes dat het (bijna)allemaal in 1 topic blijft!

Plaats een reactie