Goede ski/wintersport winkel noord Nederland

Morgen heb ik eindelijk tijd om op jacht te gaan voor een paar nieuwe ski’s. Ik ben woonachtig in Groningen en heb eigenlijk geen idee of hier een goede wintersportzaak in de regio zit…
Uiteraard kan je wel naar bijvoorbeeld een Perry of Intersport, maar ik ben op zoek naar een goede speciaalzaak.

Iemand tips en/of ervaringen over een zaak binnen een straal van 100 kilometer?

Hier de link naar een eerder onderwerp over wintersportwinkels

Als ik mij niet vergis zater er ook een paar in het noorden bij

https://www.wintersport.nl/forum/topic/35796

@Marco
Ik heb goede ervaringen met Snow&Co in Roden. Aardige mensen met veel kennis van zaken.
Ook in Assen zit een goede winkel, kan alleen ff niet meer op de naam komen. Maar dat schijnt ook een erg goede winkel te zijn.
Ook Snowlimits op Kardinge is nog een goede keus denk ik, ik heb zelf wat mindere ervaringen met skilessen aldaar. Maar de winkel is best uitgebreid en de mensen zijn volgens mij ook prima en ervaren.

@Bien, Bedankt ik was eigenlijk al opzoek naar dat topic!

@Wouter, Ik denk dat ik inderdaad even een kijkje ga nemen in Roden. Kardinge is inderdaad ook altijd nog een optie alhoewel ik ze soms wel prijzig vind.
Bedankt voor de suggesties in ieder geval!

In Zuidlaren schijnt ook een goede zaak te zitten, stond laatst nog een heel artikel van in het DVHN.
De Vrijbuiter in Roden heeft dit jaar ook voor het eerst ski uitrusting te koop.

Hoi de sportzaak in zuidlaren heet Ruchti en daar heb ik persoonlijkzeer goede ervaringen mee vooral qua advisering en service. en in Groningen zit sinds kort de skishop Twinseasons Stockholmstraat 1a achter de Ikea, personeel wat eerder bij snow en co werkten in Roden zijn dit voor hun zelf begonnen en kunnen zeer goedeinfo geven betrefd ski keuze.

Succes.

@wouter, welke zaak in Assen bedoel je, woon er zelf maar ken er geen. Ik ga meestal naar Herqua in Hoogeveen.

Snowlimits in Kardinge heeft een mooie collectie ski’s, maar er staan ook wat inruil ski’s zoals de Head Monster die erg overpriced zijn. Ook Twin seasons heeft mooie ski’s staan, erg aardige lui idd.

Winter is coming

Kijk ook ff bij Twinseasons. Is een nwe winkel in Groningen, eigenaren komen bij Snow&co vandaan.

Twin seasons in Groningen is inderdaad nieuw, maar echt personeel met ervaring en met prijzen zijn ze echt top ! Blij dat ook Groningen weer een echte specialist erbij heeft.

En anders skischool Swing in Heerenveen. Iets verder weg maar erg uitgebreid. Nadeel van het noorden is dat er geen discounters zitten. Wellicht wordt dat anders met de komst met Telstarin het van der Molen complex maar dat duurt nog even.

Kun je bij Twin Season ook je schoenen goed laten aanpassen? Ik had nog niet van ze gehoord, maar wel blij dat er ook weer een goede winkel in groningen is!

snow en co in roden kan ik je aan raden ;)

Snowlimits in Kardinge is misschien niet de goedkoopste, maar je zult niet snel een zaak vinden met kundiger personeel. Kortom zeer aan te bevelen.

Kun je bij Twin Season ook je schoenen goed laten aanpassen? Ik had nog niet van ze gehoord, maar wel blij dat er ook weer een goede winkel in groningen is!

Wouter op 23 dec. 2011 11:33

Echt bootfitten kan in het noorden alleen bij Swing in Heerenveen. Volgens mij kunnen ze best veel daar.
http://www.skischoolswing.nl/Skiwinkel.aspx

Telstar zwolle / deventer

heb ik geen klagen over, echter is wel beetje centraler gelegen.

Twin seasons is echt top ! Relaxte lui met kennis van zaken. echt een aanrader en zeker de goedkoopste van de hele regio.

Ik heb deze winter mijn collectie aangeschaft bij De Vrijbuiter. Ik heb goed advies gehad en er waren zeer mooie aanbiedingen. Zeker de moeite waard, ook om lekker ongedwongen te kunnen kijken.

Zo Twinseasons in Groningen heeft een slag gemaakt !! Bergans, Scott, Libtech, Gnu, Jones , Dragon en ook een eigen onderhoudsrobot en bootfitting… Ze moesten alleen hun website nog updaten, maar ziet er goed uit ! Ik wacht de site ff af , Super jongens !!

Plaats een reactie