transfer vanaf de luchthaven innsbruck

Weet iemand of je vanaf luchthaven innsbruck met een streek bus naar een wintersport bestemming kunt reizen?.bv naar fugen

Meestal is dat soort informatie te vinden op de website van een skigebied of dorp. Of kijk eens hier: https://www.tirol-taxi.at/index.php

Ik weet wel dat je vaak een shuttlebusje kan boeken van de luchthaven naar je wintersportbestemming.
Als je bijv. met Transavia vliegt kan je dit vaak via hun site al regelen.

Thank God summer is over!

Wanneer je met het vliegtuig naar Oostenrijk reist en vervolgens een hotel boekt in het Zillertal, even goed navragen bij accomodatie. Veel grote hotels/ pensions verlenen deze dienst gratis. Zo niet zijn er goede treinverbindingen. Vanaf het vliegveld moet je met een bus naar het bahnhof in stadt Innsbruck en vanaf daar de sneltrein nemen naar Jenbach. In jenbach overstappen op de Zillertalbahn. Deze trein stopt in Fügen, vaak staan daar de desbetreffende transferbusjes klaar om jullie op te halen en naar jullie onderkomen te brengen. Vraag even goed na bij accomodatie, veel werken samen met pension/ hotel collega’s met taxibusjes vanaf Innsbruck. Ook gaan er streek bussen vanaf Innsbruck, maar hiermee ben je wezenlijk langer onderweg.

Antoinette

Of trein naar St. Anton, sta je aan rand dorp, vrij centraal.

http://www.terravision.eu
Vorig jaar goed bevallen!

http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/nn?revia=yes&…

Trein van Innsbruck naar Uderns. Je kan niet makkelijker hebben. Vorig jaar heb ik de trein richting Garmisch Partenkirchen genomen. Op je gemak genieten van besneeuwde bergen. Je skivakantie kan beginnen. :-)

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

google is u beste vriend:)

Vanaf het vliegveld van Innsbruck rijdt een pendelbus naar het station (en vice versa). Op http://www.oebb.at/ kun je heel eenvoudig zoeken of er een treintje rijdt naar de wintersportplaats van je bestemming. Oostenrijkse treinen rijden bijna altijd en ook heel mooi op tijd!

bedankt iedereen!!! voor de bruikbare reactie’s we gaan naar hochfugen,heen vanaf innsbruck met de trein naar ried im zillertal,en dan met pendelbus naar hotel.Terug met taxi ivm vroege vlucht.We kunnen niet wachten.

hello,

neem een ​​kijkje op onze website http://www.holiday-taxi.at

www.holiday-taxi.at

Plaats een reactie