Zomersgenieten

Dit onderwerp gaat over de bestemming SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Om de zwarte zaterdag van 6 augustus zo veel mogelijk te vermijden hadden we bedacht om de Skiwelt een bezoekje te brengen op de terugweg vanuit Italië. We reden om 7.30 uur weg bij het Gardameer en na een rustige rit waren we om exact 12.00 in een zonnig Westendorf. Wat een heerlijk weerzien na 4 jaar. In 2012 zijn we in Westendorf wezen skiën. Dit was in verband met kinderen ook meteen de laatste keer in Oostenrijk, de afgelopen 2 jaar zijn we naar het Sauerland geweest en ook deze winter staat dit nog op het programma. Maar na deze zomer in de bergen is 1 ding wel duidelijk! Wij willen weer naar Skiwelt terug in de winter van 2018!

Westendorf was nog net zo mooi als in de winter. De nieuwe gondel in Ellmau een heerlijk aanwinst voor het gebied en voor de kinderen was Ellmies Zauberwelt en Hexenwasser in Soll echt een geweldige belevenis! Het uitzicht vanaf de Hohe Salve is ook geweldig!

In Oostenrijk moet je een beetje geluk hebben met het weer in de zomer, in de dagen dat wij er waren was het stralend weer met 26 graden, beter konden we het niet treffen. Ik kan het iedereen aanraden om in de zomer naar de bergen te gaan, en het Skiwelt gebied vonden we na die ene winter al geweldig maar na deze paar zomerse dagen helemaal.

Plaats een reactie