De keuze is moeilijk, super strakke pistes of diepe poeder off-piste. Dus doen we het gewoon beide! De condities aan de zuid kant van de Franse Alpen (sowieso de hele zuid kant van de Alpen) zijn gewoon heel erg goed! Dat is te zien in bovenstaande filmpje…

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Selva , 26 feb.Here we come…

Ziet er weer geweldig uit Rogier, die offpiste helling hebben jullie ook al eerder gedaan in een live filmpje klopt dat?

Goed dat je die val er ook nog even hebt bijgeplakt op het einde ;)

Leuk filmpje!
Respect dat je die off piste durft. Ik ski nu 4 jaar maar zie mezelf dat nog even niet doe haha.

die val op het einde maakt op mij een verzorgde indruk ;-) wat ging er mis?

Als ik naar die offpiste-filmpjes kijk dan voel ik bijna wat jullie voelen als je zo heerlijk door die fresh powder heen skied. Waanzinnig! Ik hoop nog dit seizoen wat van die fresh powder te kunnen pakken…

Haha die val op het laatst.

@ Brinkio, dat is een typische ‘staalkant-fout’, de verkeerde staalkant pakte. Kan gebeuren als je niet oplet zeker met lange stijve ski’s als je niet hard of geconcentreerd skiet. Ach, het geeft een leuke ‘blooper’…

Click. Click. Peace

prachtige beelden, mannen! Zit nu vlakbij Gerlos Oostenrijk en de condities hier halen het niet bij die van jullie grr…Heb een vraag: met wat voor camera filmen jullie dit en hoe hebben jullie hem bevestigd aan je helm? Mijn filmpjes zijn veel te schokkerig om fatsoenlijk te posten.
Keep up THE good work!

Ja ziet er stom uit vallen door plakkende skikanten en iedereen lacht je dan uit omdat ze denken dat je een prutser bent. Zeker op een druk vlak pad waar het druk is. Spreek zeker niet uit eigen ervaring hoor:P.

Beetje dubbelop die ene zin in mijn vorige reactie maar kan hem helaas niet meer aanpassen!;p

@Rogier waanzinnig filmpje, je treft het wel daar in het zuiden. De bekende fout ben zelf zo ook meerdere malen gevallen gewoon even niet opletten op een vlak stukje en je valt. net wat je zegt stijve ski maakt het nog wat makkelijker om zo onderuit te gaan. m’n Head supershapes helpen me ook graag een handje.

Estelle vraagt of het auw deed Rogier? :-)

mama on a mission in the snow
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie