van onze partners

Gratis Apfelstrudel voor alle bezoekers

Gratis Apfelstrudel voor alle bezoekersVoor wie niet kan wachten op de winter...

Vorige week maakten we bekend dat wintersporters.nl is geselecteerd voor de website van het jaar verkiezing. We vroegen jullie toen om een leuke tegenprestatie te bedenken. Na wat wikken en wegen hebben we een leuke actie gekozen. Als we winnen trakteren wij op Apfelstrudel met warme chocolade en rum!

Grappig en onrealistisch
Er kwamen een hoop grappige suggesties binnen. Vooral het voorstel waar Rogier in een konijnenpak de berg af moest, kreeg verdacht veel bijval. Jullie begrijpen dat Rogier erg gecharmeerd was van dit voorstel! Ook onrealistische voorstellen waren in trek, we hebben echter nog net niet genoeg budget om een berg voor jullie te bouwen ;).

Apfelstrudel met warme chocolade
BartP kwam met de suggestie dat we iedereen moesten trakteren op Apfelstrudel. Dat leek ons een uitgelezen kans om iedereen eens in het echt te ontmoeten! Als we winnen trakteren wij op een centrale plaats in Nederland iedereen die langs komt op gratis Apfelstrudel met warme chocolade en rum.

Nu nog winnen
Nu hoeven we alleen nog maar te winnen. En dat kunnen we alleen maar door jullie hulp. Stem dus nu op ons. De website van het jaar verkiezing is een publieksprijs. Ook al moeten we het opnemen tegen reuzen als Sunweb en KLM, we gaan het natuurlijk wel proberen.

martijn
martijn begon in 2002 deze website. Nu is hij verantwoordelijk voor inhoud, techniek en de indeling.
Nordica Adidas Peak Performance
van onze partners
van onze partners

Nieuwsbrief

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met de laatste berichten, weer en sneeuwhoogtes.

aanmelden

Zoek accommodatie

Bestemming:
Incheck datum:
zoeken

Anton. Magazine

Anton. Magazine
van onze partners
Om Wintersporters goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk onze disclaimer.
sluiten