van onze partners

Maximale prijs voor een skipas?

Maximale prijs voor een skipas?Moderne liften, een flinke meerprijs waard?

Skipasprijzen liegen er soms niet om. Sommige gebieden vargen meer dan vijftig euro voor een dag skiën, zijn dit soort skigebieden de prijs waard? Waar moet een skigebied aan voldoen om duur te 'mogen' zijn? Wat vinden jullie de maximale skipasprijs?

Duur duurder duurst
Grote beroemde gebieden zijn vaak aan de dure kant. Daar krijg je ook vaak wat voor terug, denk aan veel kilometers aan pistes, allemaal strak geprepareerd en snelle moderne liften. maar soms valt dat eigenlijk ook allemaal wel tegen en betaal je nog steeds goed bedrag voor oude liften, uren wachten en amper onderhouden pistes. Dagskipasprijzen gaan ongeveer van 15 euro voor de meest kleine gebiedjes tot om en nabij een goede 50 euro. Wat verwachten jullie van een duur gebied?

Maximale prijs voor een skipas?Valt er alleen lekker te skiën in dure skigebieden?

Bereid?
Wat vinen jullie de maximale skipas prijs? Maakt dit ook uit met wie je op vakantie gaat? Het is voor te stellen dat als je met de familie gaat dat je dan liever iets goedkopers uitzoekt dan als je met een groep vrienden een paar dagen lekker gaat knallen, of heb ik dit mis? Tot nu toe heb ik het over dagpassen, maar wat betalen jullie per week voor een skipas? hebben jullie een bedrag waar je niet boven wilt gaan of is bij de keuze van het skigebied de skipasprijs niet van doorslaggevend belang?

Duurste versus goedkoopste?
Mijn beste skidagen heb ik beleefd ik kleine skigebiedjes die nog geen twee tientjes per dag kosten. Terwijl ik duidelijk indere dagen heb gehad in de allerduurste gebieden. Wat is het duurste gebied waar jullie ooit zijn geweest? En wat is het goedkoopste? Was het het verschil waard? 

Rogier
Rogier woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.
Nordica Mammut Adidas
van onze partners
van onze partners

Nieuwsbrief

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met de laatste berichten, weer en sneeuwhoogtes.

aanmelden

Zoek accommodatie

Bestemming:
Incheck datum:
zoeken

Anton. Magazine

Anton. Magazine
van onze partners
Om Wintersporters goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk onze disclaimer.
sluiten