Speeddaten met Zwitserse skileraren in Landgraaf

gesponsord op 07 november 2011

null
Zes Zwitserse skileraren zijn speciaal uit Wengen, Jungfrau Region, overgekomen om skilessen te geven.

Van 11 tot en met 13 november staat SnowWorld Landgraaf volledig in het teken van de Zwitserse winter. Ga op les met Zwitserse skileraren, eet kaasfondue of relax lekker op het zonneterras. Ook voor kinderen is er voldoende te doen, denk aan het beschilderen van houten koeien, leuk op de foto met Zwitserse Sint Bernard honden en alsof dat allemaal niet genoeg is, zijn er tegelijkertijd de Nederlandse Kampioenschappen Alpine Ski Indoor. Kortom een leuk weekend om alvast in de stemming te komen voor de wintersport. Als je via MySwitzerland.com aanmeld krijg je vijf euro korting op de entree van Snowworld Landgraaf.

Relaxen, meppen en winnen
Wintersporters genieten in Zwitserland van veel sneeuw en zon. Met de sneeuwzekerheid zat het in SnowWorld natuurlijk al lang goed, maar tijdens het Zwitserlandweekend staat er een heus Zwitsers zonneterras klaar, compleet met relaxte ligstoelen en echte Zwitserse kaasfondue. Krijg je wel heel veel zin om naar Zwitserland te gaan? Dat komt goed uit want in Restaurant Suisse kun je al spijkermeppend een verblijf in Graubünden winnen. Op vrijdagavond wordt er ongetwijfeld ook al gejuicht: de vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen Nederland en Zwitserland is dan op groot scherm te zien in Bar Swiss Friends.

null
Van 11 tot en met 13 november staat SnowWorld Landgraaf volledig in het teken van de Zwitserse winter.

Skiles van Zwitserse skileraren
Zes Zwitserse skileraren zijn speciaal uit Wengen, Jungfrau Region, overgekomen om skilessen te geven. Onderaan de lift wachten ze je op en gaan een afdaling met je mee om je tips en aanwijzingen te geven. En iedereen die les neemt maakt ook nog eens kans op een reis naar de Jungfrau region.

Speciale kinderactiviteiten
Zoals gezegd is er ook genoeg voor de kinderen te doen. Er zijn houten koeien en speculaas poppen om te beschilderen. Er worden ballonnen uitgedeeld. En wie wil kan op de foto wil met Snowli (de mascotte van de Zwitserse Skischool) of met echte Sint-Bernardhonden uit Wallis. Daarnaast komt zondag Sinterklaas langs, waarbij de kinderen iets lekkers en een leuk aandenken krijgen.

null
Kinderen kunnen op de foto met echte Sint Bernard honden!

NK Alpine Ski Indoor op de Wallispiste
Op zaterdag en zondag vinden de Nederlandse Kampioenschappen Alpine Ski Indoor plaats op de officiële wedstrijdpiste van SnowWorld: de Wallispiste. De jonge beloften komen zaterdag in actie, terwijl deelnemers vanaf 15 jaar op zondag de strijd met elkaar aangaan. De organisatie van de wedstrijden is in handen van de Nederlandse Ski Vereniging. Toeschouwers moedigen hun favoriete skiërs aan met echt Zwitserse koeienbellen en de winnaar en winnares op zondag wint naast het kampioenschap nog een verblijf in Zwitserland.

Korting
Als je jezelf via MySwitzerland.com aanmeld krijg je vijf euro korting op de entree van Snowworld Landgraaf. Op deze website is ook aanvullende informatie te vinden.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.