Nederlandse website
Belsiche website

Wintersporters.nl meeting in Sauerland

Zondag 12 februari 2012 in Altastenberg

Met de sneeuw en flinke kou in Nederland lijkt het ons een prima idee om eens wat dichter bij huis te gaan wintersporten. Zondag 12 februari gaan een aantal bloggers van wintersporters.nl een dagje skiën in het Sauerland. Heb je zin om je bij ons aan te sluiten? Iedereen is welkom!

Aan het begin van het wintersportseizoen vroeg ik jullie in het forum of het een leuk idee was om een wintersporters.nl meeting in de sneeuw te houden. Daarop kregen we veel positieve reacties. Het lijkt ons leuk om het dit seizoen nog bij een dagje te houden en de condities zijn voorlopig prima met dit weer. We organiseren verder niets, gewoon een dagje knallen in de sneeuw dus.

De details
Wanneer? Zondag 12 februari 2012 om 10 uur
Waar? Skikarussell Altastenberg, Parking P4 (Westfalenhang II)
Kosten? Een skipas voor 1 dag is verkrijgbaar voor 21 Euro bij de kassa

We spreken om 10:00 af op P4

Carpolen
Er zullen vast mensen zijn die met elkaar willen meerijden. Afspraken kunnen gemaakt worden in dit forum topic. Laten we er een mooie skidag van maken!

Lees meer over Skiliftkarussell Winterberg.

Martijn van Erp

Martijn van Erp begon in 2002 deze website. Nu is hij verantwoordelijk voor inhoud, techniek en de indeling.

Zoek accommodatie

Bestemming:
Incheck datum:

Anton. Magazine

Anton. Wintersport Magazine

Getest: Blizzard Magnum 8.0 CA

De Magnum CA was vorig seizoen een van de testwinnaars en ook dit seizoen zijn de resultaten prima. Het is een stevige ski die je direct een gevoel van vertrouwen geeft. Hij heeft goede grip en... » skitest bekijken