van onze partners

Wintersporters.nl komt met tijdschrift

Wintersporters.nl komt met tijdschrift

Wintersporters.nl gaat per direct intensief samenwerken met het gaafste Nederlandstalige wintersport tijdschrift: VerseSneeuw Magazine. We zullen onder één naam verder gaan: Wintersporters Magazine. Je kunt nu lid worden voor de tijdelijke prijs van €9,95!

Bundelen krachten
Sinds het bestaan van VerseSneeuw keken wij met bewondering naar dit wintersportblad. Het team achter dit blad heeft dezelfde drive en liefde voor wintersport als dat wij hebben. Deze passie voor wintersport is volgens ons essentieel om iets gaafs neer te zetten. De samenwerking kwam dan ook makkelijk tot stand. Nu we de krachten bundelen kunnen we nog mooiere dingen maken. Online en op papier.

Magazine & skitest
VerseSneeuw magazine zal verder gaan als "Wintersporters Magazine". Ook gaan we natuurlijk door met het digitale (iPad) magazine. Er zal worden ingezet op een vergaande synergie tussen de website, het print magazine en het digitale Magazine. VerseSneeuw is ook de maker van Nederlands best bekeken snowboard- en skitest. Deze tests zullen vanaf deze zomer op Wintersporters.nl te zien zijn.

Enthousiast
Wij zijn natuurlijk enorm enthousiast over deze samenwerking. We hebben heel veel zin om er weer tegen aan te gaan voor volgende wintersportseizoen. Jullie kunnen dus weer heel wat van ons verwachten! Op internet, op papier, je tablet of smartphone.

Club Wintersporters
Als je nu lid wordt van 'Club Wintersporters' dan krijg je tweemaal Wintersporters Magazine op de deurmat. Daarnaast ontvang je ook exclusieve (vervroegde) toegang tot de online skitest voordat deze openbaar komt. Verder krijg je korting op reizen en artikelen. De kosten om lid te worden zijn nu tijdelijk €9,95 in plaats van €12,95.

martijn
martijn begon in 2002 deze website. Nu is hij verantwoordelijk voor inhoud, techniek en de indeling.
Nordica Adidas Peak Performance
van onze partners
van onze partners

Nieuwsbrief

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief met de laatste berichten, weer en sneeuwhoogtes.

aanmelden

Zoek accommodatie

Bestemming:
Incheck datum:
zoeken

Anton. Magazine

Anton. Magazine
van onze partners
Om Wintersporters goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk onze disclaimer.
sluiten