Sinds vorig jaar houd ik me wat meer bezig met het filmen tijdens de skitripjes die ik maak en dan deze winter nu ook voor Wintersporters.nl. Dan ga je toch wat anders tegen het skiën aankijken en ook hoe anderen hun filmpjes maken, bedenken en editen. Wat voor shots, soort muziek, actie afgewisseld met oog voor natuur en lifestyle. Dus ik surf veel op Het Net om te kijken hoe anderen het doen en gewoon voor voorpret op de winter. Zojuist dan ook de film ‘By Fear Means’ zitten kijken. Wat een vet gave film is dat. En dat voor een paar ‘laaglanders’ De Nederlandse snowboarders Bas Elhorst en Irian van Helfteren laten zien dat een gebrek aan bergen in Nederland niet wil zeggen dat ‘wij’ Nederlanders er niks van kunnen!

Leuk om te zien dat je niet altijd een mega budget, met phanthom camera’s, helikopters en spines in Alaska nodig hebt om een gave en leuke film te maken. De lijnen die ze rijden zijn net zo imposant als de spitsen van Alaska en de poedershots doen zeker niet onder voor die uit Japan. Wat ook duidelijk wordt, skiën/snowboarden is iets wat je doet met je vrienden. Een beter gevoel is er niet.

Wat heb ik zin in komend seizoen zeg! Jullie ook?

Redactie

Plaats een reactie

wat een stelletje bazen, je ziet gewoon hoeveel lol ze hebben gehad tijdens het maken van de film

Er is ook een versie met ondertiteling beschikbaar

Wat een gave film :) En ongelooflijk hoe goed ze de beelden hebben geschoten, zeker zonder heli! Ze hebben ongetwijfeld veel gelachen tijdens de trips en opnames :D

Respect voor deze mannen! Zonder heli en zo te zien zonder sneeuwscooters. Alles zelf klimmen! En fantatsich ge-edit! Zie alleen weinig helmen…

Ik word helemaal gek hier op mijn werkplek!

Echt geweldig! Kan niet wachten tot het weer januari is. Al haal ik nog geen 5% van hetgeen deze mannen doen. Erg gave flm, en ook erg goed gemonteerd op het puntje van mn stoel!

Wat een geweldige film, ik heb genoten!
Helaas krijg ik alleen maar meer wil om te gaan boarden in Februari, ik moet nog wel even wachten. De montage van de film is tevens erg mooi in elkaar gezet.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie