Dat Salomon Freeski mooie filmpjes maakt mag duidelijk zijn. Maar deze van de Glacier Express in Zwitserland met natuurlijk heel veel knallende poederbeelden is wel heel erg mooi. Een filmpje met daarin briljante skibeelden en aandacht voor een van de aller mooiste trein-trajecten ter wereld is natuurlijk altijd raak: kijken dus!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Super geslaagd filmpje! Ik word er gewoon jaloers van! Met deze spoorlijnen doorheen Zwitserland reizen wil ik ook eens gedaan hebben in mijn leven:)
Ik vind het wel een grappig beeld hoe die twee tussen de lawinehekken door skiën, en de salto welke die man maakte was werkelijk SPEC-TA-CU-LAIR!

# skidagen seizoen 2014-2015: 35 :D

De treinverbinding tussen Klosters en Davos is ook erg mooi. Het spoor maakt daar een lus door een tunnel in de berg om hoogte te winnen.

Prachtig filmpje! Het spoorwegnet in Zwitserland is onovertroffen, zowat elk skigebied is per trein te bereiken, zeker ook de Albula-spoorweg naar Sankt Moritz is heel mooi.

Lijkt me prachtig om een keer een lange treinreis te maken door de alpen. Met lange tussenstops natuurlijk! :D

#ProudToBePartOfLesWintersportérs

Ah hij kwam me al zo bekend voor. Maar het is een directors cus van een aflevering van vorig jaar. Blijft mooi om naar te kijken natuurlijk

to ski or not to ski, thats no question

Filmpje van vorig seizoen toch? Daardoor niet minder VET!:)

life is a beach, or a pile of snow

SUPER VET filmpje, wat een geweldig land!

Fantastisch filmpje!! Echt geweldig.
Wat een helden zijn dat :)

TIP: shot van 5:19, hoe prachtig is dat!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie