Mallnitz is een weinig bekend skigebied in Kärnten in de Zuidalpen. Het ligt vlakbij het veel bekendere gebied van de Mölltaler Gletscher. De condities zijn hier in Mallnitz momenteel heel erg goed, en iedereen die net aan de noordkant zit in het Gasteinertal doet er deze week goed aan om een half uurtje te investeren en naar Mallnitzte gaan.

Daniel
is als snowboardgids en skileraar de hele winter in de Alpen te vinden. Hij houdt ons op de hoogte van de condities op en naast de piste!

Plaats een reactie

Zat in de kerstvakantie in Bad Gastein, jammer dat ik toen niet richting mallnitz ben gegaan. Maar zoals je zegt, in sportgastein lag ook een flinke bak sneeuw!

Eigenlijk zit je daar dus altijd goed, combinatie tussen noord en zuid-alpen

Is dit al een wat ouder filmpje? Want is het echt zo slecht aan de noord-kant? Die hebben inmiddels toch ook een aardig laagje sneew?

@Gast157 het filmpje is afgelopen weekend opgenomen. Het noorden wordt beter en beter maar is helaas nog lang niet zo goed als de zuidalpen.

Click. Click. Peace

Goede review!

Haha, grote kans dat we daar eens één dagje naartoe gaan over twee weken :) Mooie review! Hopelijk zitten daar geen Zuidapen ;)

Leuke review ! Ik ken het gebied(je); ben er zelf een aantal jaren terug ook geweest met de crocus. Ook toen daar hele goede en veel sneeuw terwijl de noordkant veel minder was.

Slechts één pendelbaan(dus nagenoeg altijd wachten) en één sleeplift, niet bepaald een gebied om je een hele week te vermaken.

Ik ken het echt een super gebiet kom er al vanaf toen ik 2.5 was

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie