Momenteel zit ik een weekje in Puy Saint Vincent. Het gebied waar ik ooit heb leren skiën. Als ik in Rogier zijn thuisgebied zit spreekt het voor zich om samen met hem wat bochtjes te maken. Als local weet Rogier natuurlijk ook de diepste poeder te vinden. Ik hoefde hem dan ook maar half te zeggen dat ik wel een toerskitocht wilde doen en voor ik het wist liepen we in de diep besneeuwde bossen van de Queyras omhoog. De Retour d’Est was daar namelijk langs geweest en heeft daar een flink pak sneeuw achter gelaten. Rogier maakte daarmee zijn belofte van veel diepe poedersneeuw helemaal waar. En, wat is toerskiën vermoeiend maar een mooie sport zeg. Ik kan het iedereen aanraden. Wil jij trouwens weten of toerskiën iets voor jou is? Lees dan dit artikel.

Geertje
staat als wedstrijd skiër de hele winter op de lange latten. Haar standplaats is Zell am See in Oostenrijk.

Lekkuuuuuuuuuuuuuuuuuur hoor :-) Ik moet toch ook in de winter maar eens die kant op.

When life gets too complicated.... SKI

Lekkere beelden! Ik zou ook nog is graag gaan toerskiën, staat sowieso op mijn ‘‘bucketlist’’

Gang is alles

Het moet niet extreem zijn om te genieten van de poeder en mooie beelden te maken. Maar droomcondities meemaken als je niet in de buurt van de Alpen woont, blijft toch een loterij. Bij iedere geplande skitrip droom ik van …, maar tot hiertoe met bescheiden dumpjes. En zelfs deze maken mij al gelukkig.

Een heerlijk video report, prachtig!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie