Candide Thovex is niet voor het eerst langsgekomen op ‘Wintersporters’. Logisch want volgens velen is Candide momenteel een van de allerbeste skiërs ter wereld. Zo niet de beste. Wat hem in mijn optiek een fantastische skiër maakt is het feit dat hij gewoon extreem veel plezier in het skiën heeft. Het zijn niet alleen de diepe of steile poederafdalingen die hij op internet zet. Nee, ook gewoon plezier hebben op weiland met een streep sneeuw, skiën als je kunt skiën. Een enorme motivatie voor een skiër die de hele wereld over reist en de beroemdste en mooiste bergen kan skiën Gewoon genieten van de sneeuw, maar dan wel op een ongelofelijk niveau. Een filmpje om erg blij van te worden… (Maar let op als je dit filmpje met oordopjes beluisterd, zet je geluid zachter…)

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Gewoon doorgaan zonder blikken of blozen ook al is er geen sneeuw dat zijn nou de die hard wintersporters :D

als mijn gedachten daar zijn, maar ik ben hier, waar ben ik dan?

Je kunt wel zien dat die lui gesponsord worden… :p

Iemand met eigen materiaal zou dat niet doen…

Heb net met een skimaatje van me hetzelfde gesprek gevoerd zoals @Harm hier zegt.
Had het filmpje gisteren ook al gezien!

Go with the snow!

Lekker voor je ski’s wel :p

Lekker voor je latten, NOT!

ben zeker nog wel een keer of 3 per week hier te vinden, maar moet eerlijk bekennen dat ik momenteel niet erg meer bezig ben met het wintersport gevoel. Het is simpelweg te mooi weer in onze vlakke Holland. Probeer 1keer per maand nog even indoor te boarden puur omdat het zo verslavend is ;-)

"respect the mountains"

@Thyx veel te warm man

Lekkere video weer van Candide haha

Gang is alles

Ik heb ook wel eens over grasvelden en weilanden geskied. Heel eerlijk gezegd valt de schade aan de ski’s elke keer wel heel erg mee.

Click. Click. Peace

Wat ben ik jaloers op dat talent! Maar ik beleef zeker evenveel plezier soms, alleen is het van iets lager niveau :-( En tja die ski’s zijn duidelijk niet de nieuwste, zo zot zijn zelf gesponserde skiërs niet hoop ik.

Krijg weer zin in het volgende seizoen

Altijd gedacht dat gras enorm zou afremmen. Maar dat valt mee dus.

Reagerend op de “zonde van de skies” discussie. Gesponsorde skieeers en de laatste run van het seizoen. Ik zou precies hetzelfde doen als ik het kon. Je ziet wel hoe ze van houding veranderen om maar niet voorover te slaan.

Hij demonstreert dus naar mijn snowboarder mening ook nog eens skills. Toch iets waarvoor hij gesponsord wordt.

Is het toevallig in La Clusaz, waar Candide vandaan komt? En dan specifiek La Balme? Lijkt wel zo met het bergmeer links, beginnend met op rotsen boven de boomgrens en dan eindigen op gras + bomen.

Zie: https://www.google.nl/maps/place/La+Balme,+74220+La+Clusaz,+…

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie