Het is half juli en er kan nog meer dan prima geskied worden op de Kitzsteinhorn. 's Ochtends is de sneeuw lekker compact en 's middags wordt het allemaal wat natter, maar lekker is het zeker. En als je eenmaal klaar bent met skiën of boarden kun je natuurlijk genieten van het meer bij Zell am See. Een prima manier om de zomervakantie door te komen.

Daniel
is als snowboardgids en skileraar de hele winter in de Alpen te vinden. Hij houdt ons op de hoogte van de condities op en naast de piste!

Plaats een reactie

Kan niet wachten!!

Heerlijk om je weer zo lekker te zien jibben over de piste Daniel! Kijk er weer naar uit om met je op pad te zijn! :D Maar met dat aanstormend filmster gebeuren van je wordt dat lastig denk ik ;)

Krijg meteen zin om te boarden! Misschien ga ik in de komende jaren maar eens kijken of ik een zomervakantie kan combineren met een aantal dagen op een gletsjer. Nog nooit gedaan maar als ik het zo zie kan ik daar wel heeeeellll blij van worden!

🏂

Ik dacht dat de Kitzsteinhorn gletsjer begin juli al dicht ging?

Gang is alles

Zal wel met de condities te maken hebben denk ik? Misschien wanneer er laat nog lage temperaturen en verse sneeuw vallen dat het open bkijft?

🏂

Als het maar rond 30 juli nog open is :D Vind dit dus een uitstekend positief bericht, kan niet wachten!

Carnas on Tour

Nog 9 weekjes wachten… Hopelijk dan met de eerste verse sneeuw.

Ik las net over Kitzsteinhorn: “Ab sofort kein skibetrieb mehr…”

prachtige beelden om bij een temperatuur van 30 graden naar te kijken.

Leuk filmpje! Moet heerlijk zijn geweest:) Ziet er zo idd nog goed uit:D

# skidagen seizoen 2014-2015: 35 :D

Leuk filmpje in deze warme dagen en wat is de kwaliteit van de sneeuw nog goed zeg! Wat heb ik een zin om weer richting Alpen te rijden en mijn nieuwe board onder te binden ennuh Daniël verwen ons zo af en toe is met een nieuw filmpje

"respect the mountains"
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie