Arosa is een klassiek wintersportoord dat hoog boven de oudste stad van Zwitserland, Chur, ligt en je bereikt door maar liefst 360 bochten te ronden. Arosa is een schitterend dorp dat een serene rust uitstraalt en niet bepaald goedkoop te noemen is. Het skigebied is vorig jaar behoorlijk vergroot. Dankzij de verbinding met het nabijgelegen Lenzerheide telt het skigebied maar liefst 225 kilometer pistes. Het deel van Arosa ligt voornamelijk boven de boomgrens, waarbij de pistes breed zijn en nooit heel moeilijk worden. Het is een geliefde bestemming voor families.

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Plaats een reactie

Leuk gebied ! Weet er soms iemand of het er altijd zo rustig is ? :D

Ziet er goed uit!

Ik ben er begin april geweest en toen was het bijzonder rustig, maar ja, da’s niet zo gek natuurlijk ☺️

Blogger, skiër, verslaafd :-)

@frederik De beelden zijn midden maart geschoten. Het is er ongetwijfeld in de echte vakantieperiodes drukker dan hier te zien is, maar zeker rustiger dan in populaire Oostenrijkse skigebieden.

@arjen : bedankt voor de info , dit jaar staan mijn skireizen al vast maar arosa is nu zeker een optie geworden voor volgend jaar ;)

lekker hoor die rust en dan die leuke huisjes op de achtergrond

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie