Hochzillertal en Hochfügen vormen samen een van de meest populaire skigebieden onder Nederlandse wintersporters. De capaciteit van de liften is enorm dus is het hier makkelijk om heerlijke lange dagen op de ski’s of snowboard te maken. In het Hochzillertal liggen veel pistes boven de boomgrens, waardoor deze misschien net iets teveel op elkaar lijken. Maar dankzij deze hoge ligging kun je hier tot laat in het seizoen skiën en boarden op erg goede sneeuw. Hochfügen is iets gemoedelijker omdat je hier wat meer bomen langs de piste hebt. Al met al een heel compleet gebied waar je wekenlang plezier kunt hebben.

-Michiel-
houdt ons dit seizoen letterlijk van midden op de piste in Katschberg Oostenrijk op de hoogte van de sneeuwcondities.

Plaats een reactie

In februari zullen we het gaan ervaren. Zin in!

Wel grappig: tot een jaar geleden adverteerde het skigebied met 181 km pistes. Uit nieuwe tellingen bleek dat het skigebied maar over 88 km piste beschikt, nu ook netjes aangepast op bijvoorbeeld http://www.hochzillertal.com

Dat was dus afgelopen winterseizoen al bekend Gast169 en het is hier meermaals over gegaan. Tal van gebieden hebben het aangepast. Wat is je punt?

Met de kerstweek zijn we er weer. Blijft een fantastisch skigebied.

@Ralphie: hoogste tijd om al die aanpassingen ook door te voeren op déze site!

@Gast169 Daar zijn we momenteel mee bezig.

Click. Click. Peace
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie