Het hooggelegen skigebied van Warth Schröcken is zeer sneeuwzeker. Je vindt in dit gebied verschillende erg mooie (en rustige) pistes. Lekker rustig skiën en boarden. Ook de inwendige mens heeft het hier goed met heerlijk eten op de pistes. Mocht je het gebied te klein vinden, in 2014 is het gebied van Warth Schröcken uitgebreid met een verbinding naar het immense skigebied Lech, daarmee heeft dit gebied zich stevig op de kaart gezet!

Ruud
droomt het hele jaar van witte bergen. Altijd bezig met het plannen van nieuwe trips, blogt hij over wintersport wetenswaardigheden.

Plaats een reactie

Nice, samen met Damüls mijn favoriete gebied

When life gets too complicated.... SKI

Filmpje over Damuls Mellau gaat ook nog komen. Inderdaad leuk gebied!

Blogger, skiër, verslaafd :-)

Met z’n 2en in de review leuk voor de afwisseling. Mooi gebied.

Ski: 25 jaar -|- Snowboard: 6 jaar -|- Respect the Mountains

Wat een geweldig gebied : DDDD

Gang is alles

maakt me niet uit in welk gebied maar ik word altijd weer blij van het zien van bergen, sneeuw en skien(:

Zijn wij in hetzelfde gebied geweest? :) Alleen met het gedeelte sneeuwzeker ga ik helemaal akkoord. Uitgestrekt is het niet (natuurlijk wel in combinatie met Lech). De pistes zijn ongeveer allemaal hetzelfde er is weinig verschil in vonden wij toen. Rustig kon je het er toch niet noemen toen wij er waren (ook al was er nog geen verbinding met Lech en was het naseizoen). Die tent die jullie daar laten zien om te eten ziet er heel goed uit, maar er zijn evengoed ‘vreetschuren’ op de piste, dus om het heerlijke eten te veralgemenen over het hele gebied gaat me wat ver. Ten slotte nog over de prijzen daar, het is inderdaad goedkoper als Lech, maar goedkoop is het er ook niet, overnachtingen in Warth zijn duur.

Gang is alles

@Mathijs! ik ga hier al jaren Skiën en kan me echt totaal niet vinden in jou berichtje. Beetje kortzichtig hoor!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie