Veel pistes, moderne liften, hoog, sneeuwzeker en een gezellige après-ski. Het is logisch dat Serfaus - Fiss - Ladis extreem populair is bij veel laaglanders. Wil je zoveel mogelijk uit Serfaus Fiss Ladis halen? Kijk dan deze video met vijf tips over dit geweldige skigebied. Wie van jullie is hier al wel eens geweest? En wat vinden jullie van dit beroemde skigebied?

Patrick
staat deze winter in de sneeuw in Tirol. Met zijn snowboard zal hij vele skigebieden doorkruizen om ons daarna op de hoogte te houden.

Plaats een reactie

Top skigebied! Gaan elk jaar weer naar Serfaus. Leithe Wirt mag er ook zijn. Heerlijk eten, zeker een aanrader!

Vorig seizoen 4 maanden lesgegeven bij skischule Fiss-Ladis. Leuk gebied en erg leuke skischool! Leuke afdalingen voor beginners tot gevorderden. Ik ga zeker weten weer een keer terug.

Super skigebied. Kwam er als kind al en ga er nu met eigen kinderen heen. Gezellig en mooi gebied. Ieder jaar weer genieten en een beetje ‘thuis’ komen.

Frommes!!!

TOP-gebied! Gaan voor de 16e x naar Fiss! Elk jaar weer verbeteringen dus opbrengsten daar worden goed besteed haha, skidepot nabij de hexenalm, dus op je ‘pantoffels’ de apreski in! Voelt elk jaar weer als thuiskomen voor het hele gezin…gebied is uitgestrekt en afwisselend voor iedere wintersporter…(namens een grote skifan die altyd voor de 2e skitrip in het seizoen naar frankrijk of Italie gaat :))

Een top ski gebied…ben er inmiddels4x geweest

Geweldig ski gebied. Met een goede ski school.
Erg gevarieerd voor zowel beginners als gevorderd.Onze dochter van 6 gaat met kerst voor de 5e keer in een klasje. Helemaal het einde voor die kids. Van indianen dorp tot piraten schip op de piste. Heerlijk door een heksenbos. Alleen maat lol voor de kids.

William & José

Tja, 28 jaar geleden voor het eerst. Daar de basis gelegd voor heel veel skijaren. Inmiddels 6x geweest. Vorig jaar voor het laatst. Zeker gaaf gebied, moderne voorzieningen, goede eet&zitgelegenheden. Pistes zijn altijd goed en afwisselend. Kortom … Apart plekje in het skihart :-)

Ik was er afgelopen jaar rond 20 december. Helaas erg slechte omstandigheden. Serfaus was nog wel te doen, qua sneeuw; Fiss was erg slecht en Ladis waren ijsbanen met grind.

Terwijl andere gebieden die week (Solden, Kaltenbach, Gerlos en zelfs Kirchberg) aanzienlijk beter waren.

Dus sneeuwzeker zou ik het niet willen noemen. Wel wil ik nog eens terug als de omstandigheden beter zijn.

Top gebied en dito skischool.
Vorderingen van de kinderen worden ieder jaar in de computer vastgezet, waardoor ze volgend jaar automatisch in de juiste klas komen en er niet/nauwelijks overplaatsingen plaats vinden.

Laatste 5 jaar er geweest in februari, ieder jaar perfecte condities en redelijk veel zon gehad.

Dankzij de moderne liften zelfs in de krokus weken geen al te lange wachttijden gehad.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie