Livigno is een stukje rijden, maar daar krijg je dan ook wel een gezellig dorp met een leuk skigebied voor terug. Livigno is belastingvrij, zeer sneeuwzeker en ligt op een hoogte van zo’n 1800 meter. Je vindt in Livigno ongeveer 115 kilometer aan pistes, verdeeld over twee deelgebieden. De gebieden zijn niet met elkaar verbonden, maar Livigno kent een uitgebreid systeem van gratis skibussen. Livigno is authentiek en een heerlijke bestemming voor wintersporters die eens wat anders willen dan Oostenrijk of Frankrijk.

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Had 'm stiekempjes al gezien toen hij op YT werd ge-upload, lekkere video! Lijkt mij nog eens een mooi gebied om heen te gaan. Maar ja dat zeg ik van bijna elk gebied :)

Gang is alles

Hehe, nice. Bij Mountain Planet heb ik mijn MH Drystein pant gekocht en ze maakten er ook nog een goeie deal van. Livigno is ook top en tijdens de kerstweek vorig jaar ook nog lekker gedumpt en first tracks gescoord :-)

When life gets too complicated.... SKI

Staat erg hoog op mijn lijstje!

Go with the snow!
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie