Gstaad is een van de bekendste gebieden ter wereld en de traditionele concurrent van St. Moritz, hoewel de twee gebieden wel in stijl verschillen. Het lijkt erop dat de rijkdom van Gstaad niet zo goed zichtbaar is als in St. Moritz. Het gaat gepaard met iets meer distinctie. Gstaad heeft in ieder geval meer sfeer dan St. Moritz, met z’n houten chalets en voetgangerszone in het centrum. Het gebied zelf is fantastisch voor de beginnende en lichtgevorderde skiër.

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Nou, omdat niemand reageert…hier dan maar!!!

Roel & Ruud, ik bekijk jullie reviews met veel plezier en ben blij dat jullie ook op de pistekaart aangeven waar jullie hebben geskied. Wat meer details in reviews wordt gewaardeerd. Ik wens jullie ook dit jaar weer veel plezier op de berg!

…o ja, doe dan maar die reviews in 4 minuten, anders gaan ze allemaal zoveel op elkaar lijken. Dan weten we meteen waar je naartoe bent gewandeld en wat je daar gedronken hebt…

@RoteHersentote wist niet dat @Ruud is overgestapt van skiën naar snowboarden? ;) Haha

@RoteHersentote
Ik ga graag met Roel op stap, maar dit was ik inderdaad niet

Blogger, skiër, verslaafd :-)

Haha, nou dat is dan een mooi voornemen voor komende winter!
Ruud & Roel verkennen de boel…

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie