De tijd dat goede skiërs bebaarde en stoere mannen moesten zijn ligt gelukkig heel ver achter ons. Sommige macho-mannen willen er niet aan, maar dames doen niets voor mannen onder op het gebied van wintersport. Helemaal niets. Ik durf zelfs wel zo ver gaan dat veel vrouwen er een veel betere en nettere techniek op nahouden dan de mannen. Maar ja, dat wordt vaak overschreeuwd door het testosteron van de stoere haantjes. In deze video is het duidelijk, de pretty faces gaan samen met keihard knallen. Hele gave beelden. Hier graag veel meer van! Toch?

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Hey ik mag dan wel getrouwd zijn maar ik zie ze maar wat al te graag over de pistes heen sjezen hoor de mooie dames :P
Gelukkig krijgen de vrouwen steeds meer stem en doen ze wat ze willen en genieten ze ervan.
Een van de voordelen van een westers land waar ik blij ben dat het zo kan in plaats van oostblok landen, moslim landen en Afrika waar ze…dat weten we inmiddels wel ;)

Naast de mooie plaatjes zoals blauwe luchten, besneeuwde bomen en strakke pistes kan ik ook genieten van mooie blonde vrouwen in een sportieve outfit die met een prachtige techniek de berg af racen. In Val Thorens kom je deze dames (vaak Scandinavisch) regelmatig tegen.

Opeens iedereen anoniem reageren :)
Maar heerlijke beelden inderdaad.

Ik sluit mij bij jouw mening aan Rogier. Ik kan ook wel genieten van dergelijke skimeiden. X-factor met de juiste balans tussen techniek en extremen bij deze meiden boven de overdosis aan durf, speed en kracht bij de mannelijke skiërs. Ik kijk bv liever naar een mogul wedstrijd bij vrouwen dan bij mannen. De laatste categorie knalt zo hard dat het skitechnisch minder mooi oogt dan bij de vrouwen.

Lindsey Vonn :)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie