Luxe op wintersport

gesponsord op 28 januari 2015

null

Wintersport is natuurlijk al verwennerij an sich. Heerlijk in de bergen met familie en vrienden, 's middags aan de après-ski en 's avonds lekker eten. Maar wat nou als je al die dingen nét even naar een wat hoger niveau wilt trekken? Een keertje ergens iets echt bijzonders eten in plaats van de Kaiserschmarn. Of een keertje naar de spa in plaats van naar de bar? Kijk dan eens bij de wintersportvakanties met het ‘Winterluxe’ label van Vrij Uit.

Wanneer je accommodaties met het ‘Winterluxe’ label ziet, betekent dat dat het net even wat luxer is dan normaal. Waar je dan aan kan denken? Nou, uitstekende gastronomie bijvoorbeeld. Of een heerlijke wellness faciliteit in je hotel. We lichten er even een aantal accommodaties uit:

  • Bella Vista / Schöne Aussicht op de Schnalstaler Gletsjer, waar je kan genieten van de hoogste buiten-sauna van Europa (op 2845 meter), je heerlijk kan dineren en ook nog eens middenin het skigebied verblijft.
  • Is gastronomie iets waar je zelfs in de winter warm van wordt, dan loont het om eens te kijken naar accommodatie in Süd-Tirol (in Italië dus). Wist je dat er in deze regio maar liefst 23 Michelin sterren, verdeeld over 20 restaurants te vinden zijn?
  • Wellness tijdens de wintersport is een uitstekend idee, omdat het (naast heel erg ontspannend) ook nog eens erg goed is voor je lichaam. Het voorkomt namelijk spierpijn en laten we eerlijk zijn. Na een bezoek aan een wellness centrum kan je er mental ook weer tegenaan. Een hotel met schitterende wellness faciliteiten is bijvoorbeeld Hotel Rilano Resort aan de Steinplatte met een wellness van maar liefst 2000 m2.

Short Ski Break
​Is al die luxe misschien toch wat te veel voor je? Of wil je gewoon zoveel mogelijk in de sneeuw staan? Kijk dan eens naar een ‘Short Ski Break’ van Vrij Uit. Je staat dan drie, vier of vijf dagen in de sneeuw. En laten we heel eerlijk zijn. Nog een keer op wintersport, dat is toch ook pure luxe?

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.