De dump is ondertussen alweer drie weken geleden op de Kitzsteinhorn. Toch zijn de condities op de gletsjer nog geweldig. Je kunt prima afdalen, met wat steentjes, tot het alpincenter. Maar in de andere gebieden in de buurt ligt nog helemaal geen sneeuw. Onder de 2000 meter is het nog helemaal groen. Omdat de condities op de gletsjer nog zo goed zo en in de rest van de gebieden niet, is het ontzettend druk.

Geertje
staat als wedstrijd skiër de hele winter op de lange latten. Haar standplaats is Zell am See in Oostenrijk.

Plaats een reactie

Uhm, steentjes en prima afdalen in een zin?

❄️

“De Sonnenkarbahn is zelfs al open”…is maar wat je ‘zelfs’ noemt. Normaal is de Kristallbahn al open en ski je vaak al tot Langwied. Steentjes mogen gerust stenen genoemd worden, zeker richting Sonnenkar. Nee, het is nog niet zoals het ‘hoort’ te zijn daarboven. Vandaag gelukkig wat verse sneeuw.

In het fimpje zie op na 1,08 minuut een mooie bijna botsing. De snowboarder is drukker bezig met zijn sprongetje dan te kijken waar het gaat landen.

@zenith goed gezien!

Click. Click. Peace

Uhm? Hoe valt dit te rijmen met dit verslag? http://alpinforum.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=52131…

Hopen dat er nog wat bij komt ! Volgende week woensdag ga ik er namelijk naartoe!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie