Afgelopen weekend waren Danny en Kristy op pad in het skigebied van Obergurgl - Hochgurgl. In dit skigebied aan het einde van het Ötztal is het al écht winter. Alle liften zijn geopend en de pistes liggen er fantastisch bij. Het skigebied is sneeuwzeker van november tot mei en je vindt er 110 kilometer aan pistes. Het is dus zeker niet alleen maar kommer en kwel in Tirol, maar het is wel belangrijk dat je de hoogte in gaat.

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Plaats een reactie

Vanaf zaterdag zit ik er week :)))

Goed filmpje, leuke opbouw ook! Ik ben zaterdag in Sölden. Ik zat er eerst nog aan te denken om bij tegenvallende pistes de liftpas voor hochgurgl obergurgl te nemen. Nu gaat in Sölden zelfs de dalafdaling open morgen. Als het idioot druk is in Sölden is dit ook wel een optie denk ik.

Wat een leuke beelden. Mooi item en leuke indruk van het skigebied! Dit wakkert mijn wintersport zin lekker aan, in ieder geval een stuk meer dan de deprimerende webcam beelden. :)

Bergen + Sneeuw = ❤

zit nu in Solden maar ga zeker nog naar obergurgl maar in Solden hebben ze ook niet te klagen het meeste is open

Uit eigen ervaring is Obergürgl-Hochgürgl een zeer goeie afwisseling met de pistes van Sölden, veel minder druk ook.
Leukste pistes van het gebied helemaal links op de kaart!
Leuk verslag en bedankt voor de tip van Toni’s, die kende ik nog niet!

In Les Gets worden de skipassen terubetaald voor de gehele eerste week van de kerstvakantie, straf.

Remboursement des Forfaits de Ski
Les forfaits de ski pour la semaine du 20 au 26 décembre 2014 sont intégralement remboursés.
Forfaits commandés sur Internet
Un remboursement automatique sur votre compte sera effectué le vendredi 18 décembre 2014.
Un email de confirmation vous sera envoyé. Si vous n’avez rien reçu sur votre compte lundi 22 décembre 2014, vous pouvez nous contacter au +33 (0)4 50 75 80 99 ou à commandes@sagets.fr

Domi

mooie videoreport!!! en zeker een tip voor als de condities minder zijn in de rest van Oostenrijk. @Kristy ook goed om te horen dat je het SUPER hebt daarzo ;-)

"respect the mountains"

pff 7 uur rijden uit Schladming, gaat hem niet worden helaas.

@Eijsski 7 uur in bed, half 2 opstaan en 9 uur in Obergurgl :D

Gang is alles

@Eijsski het is trouwens 4 uur naar Obergurgl, dus 9 uur in bed, 4 uur opstaan, 5 uur rijden en 9 uur in Obergurgl :D

Gang is alles

Gelukkig wordt hier aandacht gegeven aan dit skigebied, Wij wonen al 10 jaar in de buurt van Gurgl en het is werkelijk fantastisch. Onze zoon is daar skileraar en gaf ook vandaag weer aan dat het perfekt was. Begon alleen 's middags te sneeuwen :) Helaas wordt bij de Wintersport weerman site door Hajo vooral aandacht gegeven aan de Partner skigebieden. Die liggen er op dit moment alleen allemaal lang niet zo mooi bij als in Gurgl. Echt als je op Wintersport gaat en je zit in de buurt van het Ötztal, ga echt kijken, je zult er geen spijt van hebben. Tip: vertrek vroeg en zorg dat je om 8.30 uur bij de lift bent. 's middags vroeger stoppen anders sta je een eeuwigheid in de file om Sölden door te komen. Of je gaat op donderdag en plak er een Tiroler-avondje Davidshütte in Obergurgl aan vast met de Ötztaler Alpentornados. Geloof me, daar krijg je geen spijt van!!! Hochgurgl is overigens nog beter geprepareerd als Obergurgl!

Wij hebben nog geen enkele annulering want onze gasten weten dat er hier en in Sölden altijd geskiet kann worden. Check maar eens de terugblik op bergfex qua webcambeelden van Hochgurgl.

Jesper, ik heb wel vakantie ja dus dat gaan we mooi niet doen, dan maar grasmaaien.

Hoch-Gurgl Hocher-Gurgl?

Wel zielig dat zij Arjen heet :(

Don't eat yellow snow
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie