Nauders ligt samen met Haider Alm en Schöneben op de grens van Italië, Zwitserland en Oostenrijk vlakbij de Reschenpass. De gebieden hebben één skipas, en je kunt dus op dezelfde dag in verschillende landen skiën. Nauders is het grooste gebied met 70 km aan pistes. Je skiet hier voornamelijk tussen de bomen. Lekker veel rode en brede piste. Heerlijk om keihard te carven. Maar er is hier veel meer, wij gingen op verkenning.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Leuk filmpje! Niet te veel verklappen hoor… :-) Toch wel ons favoriete gebied tot nu toe hoewel we vaker skiën in Resia, dus Schöneben Belpiano. Daar worden de pistes nog beter geprepareerd en daar heb je ook veel brede pistes (boven veel blauw) en heerlijke dalafdaling door het bos en een paar zwarte (niet heel zwart) en nog lekkerder eten. Een aanrader!! @Kristy: mocht je nog tijd over hebben, maak dan ook een reportage van Schöneben/Belpiano.

Piste riderrrrr

Wauw, dat is uitnodigend! Komt op het lijstje hier…

Jahaa! Super leuk filmpje! Nu heb ik nóg meer zin in de wintersport in Nauders volgende maand.

Bergen + Sneeuw = ❤

Weer erg leuk filmpje!

Supergebied, zijn er de afgelopen 3 jaar met de kids geweest. We konden ons geen beter gebied wensen daar het voor de kids schitterend geregeld was! Ook de kleinere skigebiedjes in Italië zijn zeker de moeite waard!
Na 3 jaar gaan we nu weer eens naar PDS om zeker weer eens terug te keren naar Nauders!!

Lijkt mij ook een erg leuk gebied. Helaas start de gondel wel buiten het dorp…

❄️

ben niet jaloers hoor grrrr

Super gebied. Ook de rodelbaan is een aanrader! We gaan al jaren naar dat gebied, ik kan ook zeker schöneben aanraden. Vind ik zelfs nog mooier. Maar ik ga niet te veel reclame maken, want dan komen er ook rijen voor de lift…

Ben afgelopen 6 jaar in Nauders geweest met mijn (ex) vrouw en dochter. Fantastisch gebied voor jonge kinderen, maar ook pappa kan er zich heel goed vermaken. Schöneben idd “geheimtip”. Haideralm niet geweest. Kom hier zeker weer eens terug. Dit jaar was Sölden de bedoeling, maar een gebroken pols, vorige week in Nendaz opgelopen, heeft helaas roet in het eten gegooid. Maar dat terzijde, Nauders is top !

sst , niet verklappen !

hanneke

Vorig jaar voor het eerst geweest, direct voor dit jaar geboekt. TOP
ook voor opa en oma is er genoeg te wandelen, kijken en genieten.
maar niet verder vertellen hoor.

Loat goan
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie