Bekend van de Beatles dat zijn maar weinig skigebieden. Obertauern is dat wel. Maar dit gebied heeft veel meer te bieden dan alleen die herinnering. Obertauern is zeer breed opgezet en daarmee is het een aangenaam en ruim gebied, maar moet je soms wel even tussen de liften lopen of prikken. Daar staat tegenover dat je onderin het gebied zelden hoeft te wachten. Het gebied heeft vooral blauwe pistes en is daarmee ideaal voor beginnende en lichtgevorderde wintersporters. Maar een pittige skiroute en verschillende zwarte pistes maken dit gebeid ideaal voor iedereen. Het mooie uitzicht en de goede après-ski maken het helemaal af. Een idee voor komende winter?

-Michiel-
houdt ons dit seizoen letterlijk van midden op de piste in Katschberg Oostenrijk op de hoogte van de sneeuwcondities.

Leuk! Inderdaad aardig wat prikstukken maar wel heerlijk dat je overal liften hebt door het hele dorp. Wij hebben er een leuke vakantie gehad!

Waarom worden de video’s niet meer op youtube geplaatst?

Het zou voor mij als boarder en no go zijn als ik prikstukken/loopstukken hoor word er nooit vrolijk van zeker als je weet dat je er meerdere malen over heen moet :(
Ziet er wel tof uit en gezellig…heb zin in wintersport!!

Inderdaad leuk ski gebied alleen kan het hier behoorlijk waaien

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie