Als je nu gaat skiën weet je dat de condities niet optimaal zijn. Hier in Serfaus - Fiss - Ladis is dat niet anders. Het landschap is meer groen dan wit, maar als je puur en alleen naar het skiën kijkt is het helemaal zo slecht nog niet. Er moet alleen nog wel wat gebeuren wil ook de grote meute tijdens de kerstvakantie hier uit de voeten kunnen.

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie

Wow. A picture tells a thousand words… and a video must be a million words.

have fun @Roel en Ruud!! GFS ensamble is so so… kansjes ver buiten de betrouwbare termijn.

Seriously snow addicted family!

Sneeuw kanonnen staan op heeeel veel plaatsen nog gewoon aan hoor bij soms wel tot +5… Luchvochtigheid is maar 10%. Mooi te zien bij de herfsbeelden op de belg

en gelukkig is het droog met een zonnetje. Ik word wanhopig van bijv weeronline voor volgende week dan gaat het gewoon regenen en komt het zelfs 's nachts niet meer onder 0. In de regen kan je echt helemaal niks, dan maar wat jullie nu hebben , kunstsneeuw en droog met zon, kan je nog iets. Zucht…

@Atomic- dat verschilt sterk van plaats tot plaats hoor (wel/geen inversie) en van moment tot moment. Gisteren stond alles hier uit, vandaag blazen sommige kanonnen wel boven 2200m maar niet allemaal.

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

@Roel klopt inderdaad dat er grote verschillen zijn. Lech had vanochtend -9 op 1400m terwijl er op dat moment ook plaatsen met +7 op 1400m waren.

Mmm op canvas zag het er wel wat witter uit :p

Gang is alles

Ze weten wel waar ze de webcams moeten neerzetten he ;-). Maar wij waren vandaag in het Masner gebied en daar zag het er ook veel witter uit. Morgen de laatste dag en dan hopen we jullie nog iets meer te laten zien.

Weerman, redacteur, skiër, Limburger

@Roel
Ik ben benieuwd Roel. De 19de worden wij verwacht in S-F-L! Ergens hoop ik nog op een lichtpuntje… Amuseer jullie!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie