Vorige week was ik al vrolijk, maar momenteel draaien alle liften, zijn alle pistes strak gereden en ligt er een enorme bak met poeder. Ik ben nog veel vrolijker. Heerlijk knallen op geopende pistes met 20 cm onaangeraakte poeder erop. Een veilige weinig steile off-piste afdaling (hier lokaal gevaar 2) en samen op stap met een groep vrienden. Wat heb ik dit alles enorm gemist! En wat geniet ik. Als ik nu naar buiten kijk sneeuwt het weer als een malle. Dit seizoen had misschien wat opstart problemen, maar nu het motertje eenmaal draait doet ie het goed ook.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Om jaloers van te worden! Woonde ik ook maar in de Alpen… :-) veel plezier rogier!

Sneeuw is gewoon mijn obsessie.

Wauwwww!!! Je stem slaat helemaal over op het einde, wat een enthousiasme. Gaaf om te zien.

Piste riderrrrr

Super!!!

Jaloersmakend als vanouds ;)

Gaaf!!!

Rogier, wat voor mount/stok gebruik je…

wopwop 14 days left. Hopelijk valt er nog een mooie bak sneeuw bij. :D

@Pim1986 Ik heb de handlebar/seatpost-mount die ik op mijn Leki skistok vastschroef. Werkt perfect en ik heb geen zin in een extra stok… ;-)

Click. Click. Peace

@Rogier Zeg Rogier, enig idee waarom ze de sneeuwkanonnen nog laten draaien als er net 1.5 meter sneeuw is gevallen?

@Bas92 Omdat kunstsneeuw beter tegen weersinvloeden kan. Dit is om de krokusvakantie veilig te stellen. Ook wordt stroom van tevoren ingekocht. Dus maakt het qua kosten niets uit.

Click. Click. Peace

Het ziet er wel erg goed uit daar, check al die bergen poeder toch eens in dat landschap. Heerlijk gewoon. Ik heb meteen alweer zin om te gaan, maar moet nog even wachten tot eind februari. Misschien gebeurt er wel iets op het werk waardoor het werken tijdelijk (zo’n 3 maanden) onmogelijk wordt :P Heerlijk met betaald verlof naar de sneeuw zou ik niet erg vinden :D

Ski or Die
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie