Samen met Michael heb ik weer een unieke ervaring meegemaakt in Zuid Tirol: ontbijten op de berg! Genieten van een prachtige zonsopkomst, een heerlijk ontbijt én natuurlijk als eerste van de pistes af knallen!

Het dorp Selva, ook wel bekend als Wolkenstein, is met 1563 meter het hoogst gelegen dorp van Val Gardena. Selva heeft de meest uitgebreide skimogelijkheden van Val Gardena en biedt de meest directe aansluiting op de Sellaronda.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

“La dolce vita” in optima forma!!

Briljant! Ik kom er al 10 jaar of langer maar dit moet ik echt nog doen, die zonsopgang…prachtig. Ik wil, ik wil!

Echt super! Prachtige beelden en dan die strakke piste aan het eind van het filmpje…

Bellissima! Genieten zeg!

Atomic Redster S9 Revoshock 160 / G9 Revoshock 172 / Rossignol Hero Elite LT 176

Nog een superplek om dit te doe is Las Vegas in La Villa (hmm, eigenlijk San Cassiano). 's Ochtends opgehaald worden met een snowcat of erachteraan omhoog gesleept worden en dan een ronduit heerlijk ontbijt met uitzicht over o.a. de Sassonger, Sellastock, etc.

Of er gewoon overnachten natuurlijk ;)

oooh…alleen al die krakende sneeuw onder die schoenen en ski’s

De dolomieten zijn sowieso echt een superlocatie!! Prachtig decor en goede pistes!

Super gaaf Kristy! Wij zijn er vanaf zondag, misschien ook wel een leuk idee voor dinsdag!

lijkt me ook leuk maar een blik op de site van Val Gardena leert dat het t/m 23 februari op de agenda staat en daarna niet meer: het zal wel liggen aan het feit dat het steeds vroeger licht wordt om deze tijd van het jaar. jammer…

Ik was er afgelopen dinsdag en toen zat het hele gebied de gehele ochtend potdicht van de mist. Ik neem aan dat dit eerder opgenomen is ;-) Maar het uitzicht in de Dolomieten is inderdaad verbluffend.

Ja, sneeuw is koud en glad. Maar het heeft nog andere voordelen ook.

Hoi mede wintersporters, volgende week gaan mijn vriendin en ik naar Solden. Graag zouden we ook zo’n ervaring willen mee maken. Weet iemand of dit toevallig ook in Solden kan? Alvast bedankt voor de reactie. Luco

Superleuk! Ziet er goed uit.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie