BEWintersporters is ook beschikbaar op wintersporters.be
sluiten
Reviews Krimml

Reviews Krimml

67% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.7 op basis van 3689 reviews.

  • Sterke punten: Sfeervol en laag prijsniveau.
  • Zwakke punten: Geen goede locatie in het skigebied en weinig après-ski.

Wat vind jij van Krimml?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast727
    Gast727 6 maart 2016 · 19:42

    wij zijn gisteren terug gekomen uit hochkrimml Het skigebied is top maar het plaatsje zelf vonden wij een beetje saai valt niet veel te beleven. voor mensen die rust willen lekker rustig wij zaten in de skihutten silberleiten 1 restaurant plattenalm prima restaurant maar erg druk in de middag als je naar duxeralm wilde moest je of lopen 25 min. of met de auto. wat ik al schreef skigebied is super brede pistes en mogelijkheid om naar koningsleiten te gaan of gerlos. Voor ons volgende keer een andere plek.

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast897
    Gast897 19 november 2014 · 18:51

    Mijn tip is Krimml! Krimml is een uithoek van de Zillertal Arena, maar het voordeel hiervan is dat het na 22:00 echt stil is. Krimml ligt niet aan de pistes, Hochkrimml wel (Niet te vergissen met Oberkrimmel(!)) Ook al heb je geen skipas kun je Hochkrimml bereiken vanaf Krimml. Dit is ongeveer 10-15 min. berg op. Van de andere kant (Gerlos) kun je Hochkrimml alleen bereiken als je tol betaald, óf een skipas hebt, óf je verblijft in Krimml. Parkeren bij de pistes kan letterlijk naast de lift. Het is een schitterend gebied, maar rondom Krimml niet echt uitdagende pistes. Wel IDEAAL om te leren of om les te krijgen.

    Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast675
    Gast675 11 januari 2014 · 20:17

    Hochkrimml ligt direct aan de gerlosplatte hier altijd goede sneeuw en veel rode en blauwe afdalingen. Hadden appartement aan de piste duxersuite.nl keurig verzorgd. Je kan helemaal tot aan Zell am ziller skien via koningsleiten en Gerlos...

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast638
    Gast638 16 januari 2013 · 09:46

    Mocht je het uitgaan niet erg missen, dan is HochKrimml een optie. Je zit direct aan de piste (gerlosplatte) vanwaar je naar de rest van het Zillertal Arenagebied kan skiën. Elk deel van het dorp (het langgerekte dorp bestaat uit drie delen) heeft wel een bar/restaurant waar ook veel wordt georganiseerd. Aan te bevelen als je komt om te skiën met vrienden en/of familie. Omdat Hoch Krimml (de naam zegt het al) hoger ligt dan Krimml, heb je echt wel winterbanden nodig met sneeuwkettingen bij de hand.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Rooi
    Rooi 9 december 2011 · 12:29

    Een prachtig dorp op 10 miniuten rijden van de skipiste in Hochkrimml en een aaneenschakeling met het zillertalarena. Gezellige bescheiden apres ski boven aan de piste en beneden in het dorp bij Schirmbar Treffpunkt. Prachtig dorp (en skigebied) voor jonge gezinnen en jonggebleven gezinnen!!! Het nachtleven is beperkt (1 discotheek en 1 bar) maar de vooravonden kunnen heftig zijn. Leuke restaurants (betaalbaar) en altijd plaats als tijdig reserveert! Om te skien heb je wel iedere dag je auto nodig of je reist met de skibus!

  • Annoniem
    Annoniem 22 september 2010 · 11:30

    Krimml is een prima dorp om met je gezin te zitten. 10 min. met de auto en je bent in een modern skigebied. Je start in Hochkrimml en kan vrij snel via koningsleiten in het skigebied van Gerlos e.v. komen. Prijzen in Krimml zijn 2/3 van Gerlos. Nadeel is dat je in Krimml aan het einde van het skigebied zit, koningsleiten is centraler maar vindt daar maar eens een leuk appartement...

  • Anoniem
    Anoniem 18 februari 2009 · 19:20

    Vollop keuze in Huren van apptm/huizen/ hotels na jaren Klockerhaus nu gekozen voor gasthof ivm beduidend prijsverschil voor dezelfde faciliteiten en omdat wij nu niet bij een reisorganisatie geboekt hebben maar zelf in Krimml via internet gezocht hebben kom je leuke dingen tegen maar, wel optijd beginnen anders alles volgeboekt.

  • anoniem
    anoniem 31 januari 2009 · 18:40

    Leuk dorp, weinig drukte, weinig apre-ski,rit naar het skigebied is goed te doen, Hotel ZUR Post prima eten,gezellige sfeer maar kamers compleet versleten. Pistes van Hochkrimml prima onderhouden