Sleëen in dorp mogelijk Serfaus?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Serfaus

Hallo allemaal,

We overwegen om met dreumes van dan bijna 2 jaar naar Serfaus te gaan. Is het daar mogelijk om sleetje te rijden in het dorp? Een klein beetje weide/sneeuw is al voldoende. En weet iemand nog een tip qua appartement centraal in het dorp ? (Liefst op korte loopafstand van de plek waar je kan sleëen ivm opa die wat moeilijker loopt).
Alvast bedankt!

Groeten
Maud

Tegenover de kerk en het gemeentehuis is een kleine kinderweide van de skischool. Echt mini maar prima voor een 2-jarige en een opa.

Dank je GiGi! Mag je op die weide dan ook zo op zonder dat je bij skischool les neemt?

Precies daar ja. Er staan ook 1 of 2 sneeuwkanonnen, dus het is nog redelijk sneeuwzeker ook. Omdat het vol op het zuiden ligt, is het 's ochtends en op koude dagen wel vaak ijzig. En 's middags op warme dagen een grote papzooi. Vinden die kleintjes allemaal prima, maar een skipak uit één stuk is dan een welkome aanvulling. Als er genoeg sneeuw ligt in het dorp kun je via de Südabfahrt en een wandelpad (officieel zelfs een piste) terugskiën tot aan de weide.

Aan de bovenkant van de weide liggen de luxere hotels van Serfaus (oa Maximillian, Bär en Cervosa). Het straatje eronderlangs heeft ook een paar prima appartementen: Alpina en Angerhof bv.

En iedereen mag er volgens mij gewoon op. Dit itt de Kinderschneealm op de berg (maar daar heb je met een 2 jarige ook nog niks te zoeken).

*bericht bewerkt door 77steve op 07 sep 2017 15:36

Helemaal top. Hartstikke bedankt allebei voor de fijne reacties!

App. Platöll is ook een aanrader en dicht bij de weide in het dorp.

Plaats een reactie