ski/snowboard kleding outlet

Weet er iemand nog een ski/snowboard kleding of spullen outlet?
Ik heb al wel snowboard kleding, maar ik zou er eigenlijk nog een leuke 2de jas bij willen. Maar dan geen hele dure, eentje van vorig seizoen is ook goed :)
Het mag een online shop zijn, maar een 'echte’winkel is ook goed.

Groetjes Dianthe.

ik denk dat je net te laat bent, de nieuwe collecties zijn bij de meeste merken binnen en dan houd het op met de outlet van vorig seizoen.

Pannenkoek; een castrerende discus die door een agrarische autochtoon tussen je benen geramd wordt

Veel winkels (speciaalzaken) houden een wintersportbeurs, meestal rond deze tijd. Naast de nieuwe collectie is er soms ook nog wat overjarig spul bij. Gewoon even rondkijken dus.

@Dianthe,
Kijk anders even op verschillende online shops.
Het is inderdaad zo dat de meeste nieuwe kleding (seizoen 2011/2012) al weer binnenkomt.
Maar online is meestal nog wel het een en ander te verkrijgen!
(Google even: Duijvestein of Baumsport…)Kortingen voor jassen van seizoen 2010/2011 lopen al gauw op tot zo’n 50% geloof ik.

1(meervoud: wintersporten) sport die alleen 's winters beoefend wordt, bv. schaatsen, skiën, sleeën.

al deze winkels hebben nog volop spullen van vorig seizoen en verder terug. zo kun je goede merken tegen kleine prijzen scoren. juist nu het ideale moment om je gear aan te schaffen want idd kortingen oplopend tot 70% ook op boards en bindingen, maar zeker op kleding.

If there is no park, open your eyes - the mountain is a natural one.

http://www.first-track.nl/ sorry verkeerde link

If there is no park, open your eyes - the mountain is a natural one.

Bedankt voor alle sites :)
Maar zijn er ook nog meer NL-sites, want als het heel uit Duitsland of Oostenrijk moet komen wordt 't een beetje duur :S

Never eat the yellow snow

Dianthe, Sites uit Duitsland of Oostenrijk hoeven niet persé duurder te zijn.
Gewoon even op de sites kijken wat ze aan verzendkosten rekenen.
Heb deze week ski’s besteld op http://www.xspo.de
verzendkosten-- €7,50 en er zijn verscheidene Nederlandse websites die meer rekenen!

1(meervoud: wintersporten) sport die alleen 's winters beoefend wordt, bv. schaatsen, skiën, sleeën.

En dat valt dus reuze mee… verzending is tussen de 5 euro en 10 euro… dan nog is het totaal bedrag vaak lager dan in NL. en meer keus.

In Nederland moet je echt bij de snowboard/skishops zoals hierboven al aangehaald. freestyle roosendaal, van Belle in Wilmstad, Duijvesteijn zoetermeer en landgraaf. bij elke indoorbaan zit wel een sportshop alleen weet ik niet of die nog veel hebben van vorige seizoenen.

Suc6 met de zoektocht :)

If there is no park, open your eyes - the mountain is a natural one.

@NB89 thanks die had ik nog niet :)

If there is no park, open your eyes - the mountain is a natural one.

als je iets besteld van 1 van de sites en het past niet, kan je dat dan gewoon terugsturen en krijg je je geld dan terug?

Ik bestel regelmatig bij http://www.planet-sports.com. 3,95 euro verzendkosten (uit Duitsland). En retourneren is sinds kort gratis. Geld wordt ook altijd netjes teruggestort.

Kijk een op http://www.wimjaquetsports.nl/, die hebben komende week ook wintersportberus. En de outlet-afdeling van Zwerfkei (ook in de winkel, veel artikelen met kortingen tot 70% op topspullen): http://www.zwerfkei.nl/outlet

O ja: plutosport.nl

Daka Koopjeshal.

Abraham van Stolkweg 82
3041JA Rotterdam
Openingstijden: Zaterdag 12.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00

Over Daka Koopjeshal:
Op zoek naar wintersportkleding, ski’s, skischoenen of casualkleding voor een bijzonder lage prijs? In dit outletfiliaal van 1000 m² kan je terecht voor duizenden producten voor de laagste prijs! 5.000 stuks met minimaal 30 tot 70% korting!
De koopjeshal van Daka is te vinden op de Abraham van Stolkweg in Rotterdam Blijdorp, schuin tegenover de ingang van de Daka Superstore.

Succes.

Een goede outlet shop om goedkoop een snowboard te kopen is http://www.snowboardverkoop.nl zowel online als, als magazijn verkoop. Hier kun je goedkoop een snowboard kopen maar ook goedkope bindingen, snowboard kleding, boots, etc. Succes

Je hebt in het Designer-Oulet centre in Roermond, Limburg sinds dit jaar een outletstore van Salomon, en je had er al van The Northface, Lafuma, en andere wintersport merken. Helaas is de Helly-Hansen weg sinds vorig jaar.

Bataviastad heeft ook outlet wintersportkledij

Ik zou ook echt even kijken bij Blue Tomtato. Vanaf 100 euro geen verzendkosten. Ik heb daar net een Burton jas gekocht, onder andere. Was afgeprijsd van 199 voor 89 euro.

Het hele gezeik met kopen in duitsland of oostenrijk is dat wanneer het niet past/mooi is, de terugstuurkosten voor je eigen rekening zijn! Bovendien zijn er in nederland ook een hoop shops met mooie spullen!

Check ook eens bij Revert. Goede uitverkoop op vorige collecties: http://www.revert.nl

Plaats een reactie