Ervaringen met hotels/skigebieden met kinderopvang

Wie heeft er,recent, goeie ervaringen met hotels/skigebieden met kinderopvang? Tweeling wordt op dag van vertrek net twee jaar! Alle tips zijn welkom.
Grtjs,

*bericht bewerkt door moderator (Yo-han) op 05 dec 2016 13:10: titel verbeterd

http://www.intersoc.be

Is de de enige die ik ken voor zo’n kleine kindjes

Glij blij door die brei :-)

http://www.ballunspitze.com/en

All in hotel met kinderopvang: van baby/peuter/kleuter/kind/tiener tot jeugd.

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Kaiserhof in Berwang, Oostenrijk

I am a skiing dad, just like a normal dad. Except much cooler | retired :-(

Kaiserhof in Berwang, Oostenrijk

michelv op 5 dec 2016 14:24

Je was me net voor. Kaiserhof inderdaad. Hotel Alpenrose in Lermoos heeft ook kinderopvang.

*bericht bewerkt door avaski op 05 dec 2016 14:33

Enjoy life, love skiing

Afgelopen 2 jaar hebben wij verbleven in hotel Babymio in Kirchdorf. hier kunnen kindjes vanaf 3 maanden terecht in de opvang. Er werkt zelfs een Nederlandse dame in de kinderopvang en het hotel is echt van alle gemakken voorzien. Er is een keukentje met magnetron en flessensterilisator, een babykostbuffet, je kunt er sleetjes en rugdragers lenen, en ook het zwembad heeft aangename temperatuur voor kleintjes. Ons kind was 8 maanden toe we voor het eerst gingen. enige nadeel is dat er in kirchdorf zelf alleen een beginnerspiste is en er ook maar een paar keer per dag een skibus gaat. je moet dus de auto pakken , op ongeveer 10 minuten rijden ben je bij het skigebied van St. Johann, en met 20-25 minuten rijden bij kitzbuhel/kirchdort of skiwelt of fieberbrunn, dat een aansluiting heeft met Saalbach-Hinterglemm.
Dit jaar hebben we geboekt bij een kinderhotel aan de piste in Fiss, opvangmogelijkheden voor kinderen ouder dan een jaar zijn er op veel meer plaatsen.

*bericht bewerkt door Suuski op 05 dec 2016 15:38

In See heb je een kinderopvang voor kinderen vanaf 2. In See was iedereen die we daarover spraken heel enthousiast en het zag er ook echt leuk uit. Bijkomend voordeel is dat het bij het bergstation is, dus je skiet er zo even langs. En het kost ook bijna niks. Zie: http://www.see.at/de/aktiv/skigebiet-see/familienspecials/ga… .

Hetzelfde heb je in Fulpmes: https://www.schischule-stubai.at/de/preise-2.html . Daar hebben we wel gebruik van gemaakt, maar dat vonden we niks. Ouwe meuk, alleen binnen en slecht gekwalificeerde leidsters.

Plaats een reactie