Live uit Kaltenbach-Hogh Fugen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Hochzillertal - Hochfügen

Dit bericht eerder in het verkeerde reis verslag geplaatst dus bij deze nogmaals met de aan vulling van vandaag
Eergisteren in Kaltenbach aangekomen vandaag de piste op het is Traumwetter zon, zon en nog eens zon .Ondanks het mooie weer viel het met de drukte geweldig mee, ik had dat wel gedacht .Duitsland is niet ver en de lokale bevolking is ook vrij. De pistes liggen er goed bij.
Vandaag naar Hoghfugen geweest wederom schitterend weer en erg rustig en door hogere ligging nog wat betere sneeuw condities .Ook de nieuwe Waidoffen lift is super vooral voor mensen die lekker de blauwe pistes hier willen nemen

null

*bericht bewerkt door moderator (JessicaKroef) op 04 jan 2021 17:00

Even een update Gisteren de busverbinding Hogh-Fugen naar Spieljoch gebied uit geprobeerd. Deze shuttlebus rijdt elke 15 minuten naar de Panotamabahn Geols dit duurt ook ongeveer 15 minuten.
Tot het gebied met Kaltenbach wordt verbonden een aardige oplossing,
Het Spieljoch gebied lag er geweldig,bij volgens een local de beste condities sinds jaren. Het gebied is niet groot maar heeft leuke pistes en de 7 km lange dal afdaling.
Vandaag weer Kaltenbach-Hogh zillertall De dal afdaling naar Asschau is ook open en ook erg mooi, door de koude nachten blijven eigenlijk alle pistes goed.

null

Plaats een reactie