Updates Google Maps

‘Toevallig’ ben ik op deze site om de lente en zomer te overbruggen.

Ondertussen de post van @chonn erbij gezocht wanneer de vakanties vallen. Daaruit maakte ik op dat de week van 3 maart gunstig is. Daarna gelijk maar denken aan de locatie. Met kids (4 jaar) zijn we in Gerlos geweest en dit is goed bevallen. Dus ben me aan het oriënteren m.b.t. een verblijfslocatie.

Nu weet ik dat er sinds dit jaar een nieuwe lift in gebruik is genomen die in het dorp ligt. Ik gebruik Google Maps om te kijken hoe de verblijfslocatie ligt tov het dorp, skiliften, etc.

Deze lift staat (nog) niet, met het rode lijntje, ingetekend in Google Maps.

Heel verhaal, maar weet iemand of Google dit geregeld update? Of kan je ergens verzoeken indienen die worden beoordeeld en verwerkt?

Let it snow, let it snow, let it snow

Op Google.maps staan veel oude liften en veel onjuist ingetekende liften en pistes. Voor veel nauwkeurigere en completere skikaarten kunnen je beter kijken op bijvoorbeeld http://www.plandespistes.nl of op http://opensnowmap.org
Deze zijn o.b.v. openstreetmap data en veel actueler en nauwkeuriger.

Google doet zelf niks aan deze kaarten, dit is allemaal input door derden! Opensnowmap is geweldig!

Ik kan je wel vertellen waar de lift is, heb hem deze winter gebruikt. Op Maps zie je wel duidelijk de bouwplaats van de gondel:

null

Daar kun je dus rekening mee houden als je boekt.

@Msc1 op de piste map staat deze ook al: https://www.zillertalarena.com/en/arena/winter/panorama.html…

De Dorfbahn Gerlos 1 + 2 en inderdaad staat deze op de plek (begin van het dorp vanuit Zillertal) zoals @Tiny-M al via de satellietfoto op Google Maps heeft gevonden

Atomic Redster S9 Revoshock 160 / G9 Revoshock 172 / Rossignol Hero Elite LT 176

Plaats een reactie