Goedkope vakantie tips

Hoi,

Wij willen dit jaar een busje huren ipv de busreis voor wintersport.

Dus is er meer speling met waar we boeken en wat we willen, hebben jullie nog tips voor het goedkoop boeken van een slaapplaats?
Wij hoorde namelijk dat het direct boeken bij een vakantie gigant (bv. sunweb) helemaal niet het voordeligst is, en dat bijvoorbeeld direct bij een hotel/pension boeken veel goedkoper is?

Spray skiërs

@Janoski Tsja het is maar hoe je het rekent. Want pakketreizen zijn over het algemeen het allergoedkoopst.

Maar wat zijn je eisen wat zoek je. Want wat voor de een goedkoop is is voor de ander… En het appartement waar de ene een prima vakantie heeft daar wil de ander voor geen goud in.

Check hier: https://www.wintersport.nl/skigebieden/thema/goedkope-skigeb…

Click. Click. Peace

Dat laatste verschilt heel erg per aanbieder en per periode. Er zijn aanbiedingen accommodatie + skipas in Frankrijk bijvoorbeeld, die per persoon ongeveer even duur zijn als een losse skipas voor 7 dagen. Ik zou dus totaalplaatjes (accommodatie + skipas + evt. vervoer) met elkaar vergelijken, anders worden het al snel appels met peren.

Als je een busje hebt en het niet erg vindt om heen en weer te rijden naar de lift, zou ik in de buurt van een gebied gaan zitten. Qua slaapplaatsen scheelt dat meestal enorm.

Overigens zijn hier ook veel sites genoemd waar je goed en goedkoop aan accommodatie kan komen: https://www.wintersport.nl/forum/topic/199776

Januari is sowieso altijd veel goedkoper dan de daarom volgende maanden.

Hen48

“daarop”. Zelfs nu verandert deze i-pad dit woord 3 maal in “daarom”.

Hen48

Plaats een reactie