3d Pistemaps

Zelf beleef ik altijd veel plezier aan t bekijken van pistemaps. Waar ik met de tradionele kaartjes nog wel eens goed moet kijken hoe een gebied nu in elkaar zit, heb ik daar met 3d kaarten eigenlijk nooit last van. Zelf gebruik ik de app van Fatmaps, maar ook online ziet dat er goed uit: http://maps.fatmap.com/map/Italy/Cervinia (maar ook Trois Vallees, Pila, Courmayeur, Saalbach, Serre Chevalier etc). Je kunt zien hoe de piste loopt, de steilheid, de hoogtemeters, bij veel bestemming een korte omschrijving, etcetera.

Daarnaast heeft Dolimiti Superski ook 3d kaarten, via een eigen programmaatje, maar ik ben vooral fan van Fatmap. Kennen jullie Fatmaps al? Wat vinden jullie ervan?

[edit]En wat ik, als piste skier, natuurlijk vergeet: ook voor offpiste helpt de app, de steilheid, veelgeskiede lijnen etc. Maar of dat klopt/helpt, dat weet ik dus niet :)[/edit]

null

*bericht bewerkt door Roy83 op 13 aug 2017 13:53

Wannabe Dolomietenkenner... || Carv gebruiker

Grappig, net de maps van Dolomiti Superski gedownload. Inderdaad een mooi programma! Zal Fatmaps eens bekijken!

Hier ook zo’n site: https://www.piste.io/

Weten jullie of de betaalde versie van Fatmap een toegevoegde waarde is op de gratis app?

Nu niet meer volgens mij. Je kunt dan downloaden en hoeft niet te streamen, maar nu je in heel Europa vanuit je bundel internet, boeit dat niet zo heel veel.

Wannabe Dolomietenkenner... || Carv gebruiker

Plaats een reactie