te koop sg ski's Volk voor de liefhebber

null

€250 zonder binding.
€295 met gebruikte binding
€350 met nieuwe binding

*bericht bewerkt door nataschaadam op 07 okt 2017 11:02

Misschien iets meer informatie

Ski you later!

@nataschaadam iets meer (technische) info over type, staat, leeftijd, lengte, radius van de ski en type binding, Z-waarde bereik, zou wel welkom zijn denk ik :-) Ook foto’s van belag en detail opnamen van binding etc. anders wordt het een lastige verkoop…

Atomic Redster S9 Revoshock 160 / G9 Revoshock 172 / Rossignol Hero Elite LT 176

Super-G… dat is langer dan 2 meter, radius rond 40-45 meter. Jaar van deze ski durf ik niet te gokken.

De gemiddelde skiër heeft hier helemaal niks aan.

*bericht bewerkt door GiGi op 07 okt 2017 18:31

Inderdaad zeer specialistisch materiaal. Op de piste tussen de recreanten door heb je er helemaal niets aan.

Overjarig koop je ze doorgaans nieuw voor minder daardoor.

Ideale ski voor op kinderland.

Je bent in ieder geval verzekerd van meewarige blikken bij de poortjes van de skilift.

Ideale ski voor op kinderland.

IkBakErNiksVan op 7 okt 2017 18:48

Of indoor…

Is dat met of zonder beurt?

*bericht bewerkt door DrPhil op 07 okt 2017 21:47

De ski’s waren reserve voor trainer d en voor mijn staatliche heb ik ze niet nodig. Kijk van de week even in onze stock en geef dan meer technische details door

Hoi Natascha, zou je iig lengte en minimale din waarde van de ski willen opzoeken? Tis wel een fijn setje rag planken om op het randje te skiën😀

😃😃😃 “Voor mijn Staatlich heb ik ze niet nodig” Nou niet meteen zo opscheppen @nataschaadam

null

Is dat met of zonder beurt?

Dr Phil op 7 okt 2017 21:44

Met beurt kan het inderdaad een prima deal zijn!

O, wacht… jij bedoelt onderhoudsbeurt. Never mind!

😃😃😃 “Voor mijn Staatlich heb ik ze niet nodig” Nou niet meteen zo opscheppen @nataschaadam

null

Hooykaas op 7 okt 2017 23:11

Hoe heb je die gegoogeld? ;)

Mensen ik verkoop de ski’s van mijn man en ik stuur een serieuze reactie over de opleidingen die hij heeft gedaan ( hij heeft de reactie ingetypt)
Morgen zet ik hier nog meer info.
Bij serieuze interesse kan je mij bellen
0639776896

Dit is een forum waar voornamelijk recreanten komen, ik denk niet dat je veel serieuze reacties gaat krijgen.

Daarbij is dit een afschuwelijk aanbod. Hoe oud is die ski überhaupt? Is de ski ongebruikt? Lijkt me sterk overigens, gezien die marker bindingen die erop zitten al een jaar of 15 gemaakt worden.

Met alle respect, maar 295 euro hiervoor? Really? Zeker als je man Staatlich heeft zouden jullie beter moeten weten. In winkels kan je zelfs in de winter 2012-2015 super g modellen voor 3-400 euro kopen, nieuw, met binding, met garantie (bijv. http://www.skibartlett.com/ski-race-c6/race-skis-bindings-c2…). In de zomer waarschijnlijk voor nog minder. Daarbij is een liefhebber beter af om een fis reuzenslalom ski van afgelopen jaar te kopen, gezien de regels zijn veranderd en al die ski’s niks meer waard zijn. Afgelopen zomer stonden er bij Wim Jaquet nieuwe fis genormeerde reuzenslalom ski’s voor 200-300 euro, inclusief binding. En ook nu kan je met een beetje zoeken (niet allemaal nieuw) voor tussen de 100 euro en 300 euro zo een ski vinden.

En ook voor mensen die er echt wat aan hebben is dit geen goed aanbod, aangezien die het liefst op het nieuwste materiaal staan en daarbij vaak sponsors hebben.

Dus met alle respect, ik neem het niet serieus.

*bericht bewerkt door Skitechniek op 08 okt 2017 18:35

null
null
null

Lengte 2030mm., radius 33.0m. Din 20.0

Din 20 😳😳😳

Din 20 😳😳😳

Dr Phil op 10 okt 2017 21:11

Dit zijn geen recreatielatten, met bijbehorende bindingen.

Absoluut ongeschikt voor recreatieskiërs uit oogpunt van veiligheid i.v.m. minimale din-waarde.

Tevens moet je echt aan de bak om deze ski’s lekker onder controle te krijgen. 99% van de recreanten lukt dit sowieso niet. Die overige 1% moet er maar net zin in hebben, zeer grote kans dat dit niet het geval is.

Gewoon een paar biertjes drinken, dan gaat het prima.

Het is onverantwoord deze ski’s aan te bieden met deze bindingen.Dadelijk koopt een absolute beginner die bergen verstand van heeft deze ski’s en beland gebroken/gescheurde ledematen in het ziekenhuis.Ik wil het niet op mijn geweten hebben.Jij toch ook niet 😫 @nataschaadam
Gooi ze weg aub.
Of ik koop ze van je voor 10 euro.En ik gooi ze voor je weg.

Super g ski’s zijn niet geschikt voor recteatieve skiers.Dit is een uitstekende ski voor:wedstrijdskiers die de eerste trainingen super g willen meedoen.Skiers die door de toegangstest trainer d of c zijn gekomen,master skiers die niet meer gebonden zijn aan fis normen.

Het is onverantwoord deze ski’s aan te bieden met deze bindingen.Dadelijk koopt een absolute beginner die bergen verstand van heeft deze ski’s en beland gebroken/gescheurde ledematen in het ziekenhuis.Ik wil het niet op mijn geweten hebben.Jij toch ook niet 😫 @nataschaadam
Gooi ze weg aub.
Of ik koop ze van je voor 10 euro.En ik gooi ze voor je weg.

Hooykaas op 10 okt 2017 21:36

Hey Hooykaas, vind je dan ook dat een Porsche 911 gt2 rs van marktplaats.nl gehaald moet worden omdat een leerling-autobestuurder deze wel eens zou willen aankopen? Sorry, maar ik vind de reacties op dit topic wat overdreven en misschien hebben jij of andere reageerders geen interesse maar dan wil dit niet zeggen dat deze aanbieding niet op dit forum mag terechtkomen.

*bericht bewerkt door hanss op 10 okt 2017 23:09

@hanss, je moet er gewoon om lachen. Ik vind het humor.

@Dr Phil ik weet het… mijn tenen krullen af en toe teveel :-)

@hanss
Bedrijfjes, hoe klein ook, mogen hier ook geen advertenties plaatsen. Zelfs als het product best interessant is. Account is volgens mij speciaal hiervoor aangemaakt en zoals @IkBakErNiksVan nogal sterk heeft weergegeven is het niet bepaald een lekker aanbod.
Dus ja, daar wordt kritisch op gereageerd. Mooi toch?

I can stick uphill ice, on my saucer...

@shane dat is niet aan mij om te beoordelen. Daar hebben ze mensen voor op dit forum.

*bericht bewerkt door hanss op 10 okt 2017 23:22

@hanss ik schrijf toch nergens dat het verwijderd zou moeten worden? Jij vindt de reacties overdreven, ik begrijp het wel… 😉

I can stick uphill ice, on my saucer...

Jongens, het is een aanbod en ja alleen voor mensen die weten wat ze doen. Wellicht had dat wat beter kunnen worden aangeduid. Maar ben je die crack en weet je wat je doet dan is dit leuk. Ok prijs kun je over twisten maar ik vind het goed dat ook dit materiaal wordt aangeboden. Wel met de juiste beschrijving. Ik kan na 80 weken skiën best een aardig eindje glijden maar deze bindingen zijn ook voor mij over de top. Met 98 kg kom ik niet veel verder dan DIN 8,5 op de piste en 9,5 in de off piste. En ja ik heb best wat meters gemaakt op GS wedstrijdlatten maar mijn benen zijn me te lief voor deze binding.

Waar ik mij vooral aan erger is de prijs waarvoor het aangeboden wordt. Als je Staatlich hebt of gaat doen weet je donders goed dat deze rotzooi niks meer waard is. Om dan toch aan onwetende consumenten een dergelijk aanbod te doen vind ik op zijn zachtst gezegd schofterig.

Dat type marker bindingen had ik bijvoorbeeld iets van 12 jaar geleden nog op mijn eigen ski’s. Joost mag weten hoe oud die ski’s zelf zijn.

Plaats een reactie