Elan Amphibio 82 XTI

Wegens aanschaf ander type ski’s per direct beschikbaar deze UNIEKE ski’s:
Elan Amphibio 82 XTI Waveflex Fusion
ELX 14 Fusion bindingen
lengte: 182cm
Radius 18.4
€250,-

Laminated woodcore en TI (titanium) gecombineerd met Carbon
RST sidewall (Optimizes the transfer of power and energy from the skier to the edge, providing optimum edge hold from the tip to the tail of the ski)

Een speelse ski om de piste over te knallen, alle soorten bochten zijn mogelijk, maar ook van carven naar slippen is geen probleem met deze ski’s. Ze houden alleen niet van extreem hoge snelheden, maar je kunt hier wel beter door gaan carven. Deze ski vergeeft je imperfecties tijdens het carven en draait bochten gemakkelijk.

Amphibio techniek: camber aan de binnenkant van de ski’s, rocker aan de buitenkant. Daarom zijn Elan ski’s gemerkt met links en rechts.

Waveflex techniek geeft een hoge torsiestijfheid in combinatie met maximale performance in de sneeuw. Deze waveflex voel je aan de bovenkant van de ski’s.

De Fusion bindingen zorgen voor een goede kracht overbrenging en gemakkelijke kantenwissel.
Kortom, een heerlijke carve ski voor gevorderde skiërs!

Deze ski is zo gemakkelijk en geeft me zoveel vertrouwen, een echte allemansvriend, zei een tester. En daar sluit iedereen zich bij aan! De Amphibio 82 XTI beheerst alle snelheden en alle soorten bochten. Hij is vergevingsgezind, heeft prachtige overgangen en een goede radiuswissel. Voeg daaraan de rebound en stabiliteit toe, en klaar ben je.

null

null

null

Uit welk jaar zijn deze en wat is de staat van het belag?

Hoi Bart, de ski’s komen uit begin 2015 ± 4 weken op geskied. Het belag ziet er super netjes uit, ze moeten alleen even gewaxt worden maar de structuur zit er nog netjes in. Ze zijn altijd bij een specialist onderhouden geweest (Radiaal tuning) en nooit zelf mee lopen knutselen. Ze hebben nog veen staalkant over (Niet goed op de foto te zien gezien deze in een hoek is genomen om de ski op deze donkere dag te belichten)

null

Mooie set ski’s maar vooral de tekst spreekt mij aan …😉
Onlangs soortgelijke ski’s te koop gezet en ook snel kunnen verkopen! Gaat jou ook lukken.

*bericht bewerkt door Patrick71 op 17 okt 2017 19:21

Piste riderrrrr

Haha thanks Partick71! Maar hoe goed jouw tekst ook is, het is onmogelijk om deze si in tekst uit te leggen. Zoveel technieken die deze ski heel makkelijk maken maar ook super sportief.

Klopt! Een topsetje voor iemand die zich even verdiept in dit type.

Piste riderrrrr

Plaats een reactie