SportsWorld megastores....is het wat??

Ben benieuwd of iemand hier al eens geweest is? Ze hebben een aantal vestigingen, maar hun webshop is totaal onvindbaar…
Voordat ik de reis maak, hoor ik graag of iemand iets kan zeggen over het assortiment. Ik wil nieuwe skischoenen…dus hoor graag of het aanbod een beetje compleet is daar?

Bedankt vast.

Zijn grote zaken, maar geen specialisten (nergens in). Ennuh, ze hebben geen webshop.

Voor skischoenen zou ik zeker niet naar Sportsworld gaan, maar naar een gerenomeerde zaak.

*bericht bewerkt door Alex op 13 dec 2017 12:07

When life gets too complicated.... SKI

Dit was voorheen Topshelf volgens mij. Ik vind dat ze in vestiging Cruquius een redelijk aanbod snowboards,bindingen en boots hebben maar niet uitgebreid. Ski’s en schoenen staan er ook een hoop maar heb geen idee wat voor assortiment dat is. Over het algemeen staat er veel standaard materiaal en voor een parkrat of keiharde carver staat er misschien één boardje of binding bij. Ik vermoed dat dit voor ski’s hetzelfde is.

Ook kleding en bescherming hebben ze genoeg staan maar er moet net bijzitten wat je zoekt vind ik altijd, terwijl je bij een echte goede speciaalzaak een veel grotere kans maakt te vinden wat je zoekt is mijn idee.

Naar mijn mening moet je daar niet heengaan als je een heel goed advies verwacht, mits ze precies die schoen hebben die je wil. En inderdaad een webshop hebben ze niet.

Misschien kunnen mensen hier je wel helpen met een goed adres voor skischoenen??

🏂

Ik kom weleens in de vestiging in Leerdam. Daar loopt meestal wel één wintersportspecialist geloof ik, maar als die net bezig is heb je pech. Verwacht dus geen uitgebreide service, want dat krijg je daar zeker niet. Wat ze daar wel doen is regelmatig overjarige spullen voor een prikkie aanbieden. Ik heb daar dit jaar een paar Völkl Racetiger RC UVO gekocht van 2 jaar terug voor € 209.

ik ken de vestiging in Rotterdam (bij de Kuip). Het is gewoon een grote sportzaak met een redelijk standaard aanbod. Soms hebben ze goede aanbiedingen van ‘overjarig’ materiaal. Dus als je al weet wat je wilt hebben is er niets mis mee.

Maar als je in de omgeving van Rotterdam een winkel zoekt met specifieke kennis over skischoenen en tevens een groot assortiment zou ik kiezen voor Daka Megastore of Outdoor XL Barendrecht.

*bericht bewerkt door zenith op 13 dec 2017 12:40

Regio Rotterdam zou ik naar Norbert Maier of OutdoorXL gaan. Zorg gewoon dat je geholpen wordt door iemand die van de hoed en de rand weet, als het op schoenen aankomt. Hoeft echt niet altijd en voor iedereen een zgn bootfitter te zijn, maar tenminste iemand die weet hoe een schoen aan te passen! Neem dit maar gerust aan, schade, schande enzovoorts :)

Edwin van Riel

Bedankt allemaal! Ik ga toch eens kijken, wie weet!

Ze hebben wel een webshop, wel een beetje verstopt: https://webshop.sportsworld.nl/
De winkels zijn groot met inderdaad een redelijk standaard aanbod. Qua wintersport kleding, helmen, handschoenen hebben ze echt veel. Ski’s en schoenen vind ik wat tegenvallen qua assortiment. Vooral veel voor de beginnende/lichtgevorderde skier. Maar wellicht dat andere vestigingen weer een ander aanbod hebben (ik kom nog wel eens in de vestiging in Utrecht)

Plaats een reactie