Skibroek te lang

Ik ben op zoek naar een skibroek voor mijn dochter. Alle broeken zijn eigenlijk te lang. Ze is 158 cm. Korte benen, en een paar heupen.
Ik weet dat Maier broeken heeft met een korte lengtemaat. Maar deze zijn vrij prijzig. Wie weet een betaalbare oplossing?

Er staan op het forum ook 2 items over ski broek inkorten, is misschien ook een oplossing.
https://www.wintersport.nl/forum/topic/219703 en
https://www.wintersport.nl/forum/topic/233779

Ik heb een van bovenstaande topics geopend. Uiteindelijk is het me wel gelukt om mijn broek in te korten met een microtex naald en een nieuwe naaimachine. Ik had ze wel gewoon omgeplooid en dan op een 7cm vast gestikt. Dus nergens geknipt in de broek. Ze is dus gewoon waterdicht gebleven.

Laatst zag ik in de decathlon dat ze skibroeken verkopen waarvan je de lengte kan aanpassen. Misschien is dat ook wel interessant voor je dochter. https://www.decathlon.be/nl/p/meisjes-skibroek-slide-300-pul…

Bij de wit in Schijndel hebben ze een kort en boven wijd model. Model enzo weet ik niet meer. Het is daar ook als je daar een broek koopt en hij is te lang kunnen ze hem korter laten maken; lees gratis. De wijde en korte broek was uit mijn hoofd tussen de 100 en 130 euro.

Ik ben even aan het kijken naar het model maar ik kan het niet meer vinden. Dit komt waarschijnlijk 9mdat ik daar niet echt naar gekeken heb toen ik in de winkel was.

*bericht bewerkt door tessaneedssnow op 03 feb 2018 12:33

Ski you later!

Plaats een reactie