Ledenservice Nederlandse Ski Vereniging

Bij de Nederlandse Ski Vereniging staat de volgende vacature open:

MEDEWERKER LEDENSERVICE, 32-38U (M/V)
De Nederlandse Ski Vereniging is voor de ondersteuning van de afdeling ledenservice per direct op zoek naar een medewerker ledenservice/adviseur binnendienst reisverzekeringen (m/v), voor 32-38 uur per week.

Taken en verantwoordelijkheden
De afdeling ledenservice is het eerste aanspreekpunt voor bestaande en potentiële leden van de Nederlandse Ski Vereniging. Je adviseert daarbij – zowel telefonisch als per e-mail – op het gebied van het lidmaatschap, wintersport in het algemeen én de schadeverzekeringen die wij aanbieden (met name de doorlopende reisverzekering). Tevens handel je alle administratieve zaken hieromtrent op een correcte wijze af.

Jij hebt:

  • MBO werk- en denkniveau
  • diploma WFT Adviseur Basis + Schade particulier (Schade zakelijk is een pré)
  • aantoonbare werkervaring met het adviseren (telefonisch/schriftelijk) in en accepteren van schadeverzekeringen particulier (reisverzekeringen bij voorkeur)

én je bent:

  • accuraat, stressbestendig, klantgericht
  • handig met computers
  • zowel mondeling als schriftelijk sterk in de Nederlandse taal
  • natuurlijk affiniteit met wintersport.

Wij bieden:

  • een informele en ontspannen werksfeer
  • een salaris, conform CAO-Sport, met daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een team dat bestaat uit mensen die passie hebben wintersport.

Over de Nederlandse Ski Vereniging
De Nederlandse Ski Vereniging is naast een sportbond ook een organisatie die zich inzet voor alle circa één miljoen wintersporters in Nederland. Of je nu semi-prof of recreant bent, snowboarder, skiër of langlaufer, de Nederlandse Ski Vereniging is er voor jou. Het is dé organisatie waar je moet zijn als je op zoek bent naar informatie en inspiratie op het gebied van wintersport. De Nederlandse Ski Vereniging bedient haar 80.000 actieve leden niet alleen op het gebied van (top)sport, informatie en inspiratie maar biedt haar leden ook een unieke doorlopende reisverzekering aan.

Wil je reageren?
Stuur dan vóór 23 maart a.s. een reactie naar i.pandelitschka@nederlandseskivereniging.nl (of schrijf naar Nederlandse Ski Vereniging, Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht, t.a.v. Ingrid Pandelitschka).

Voor meer informatie over de functie kun je contact op nemen met Fiona Donkers, hoofd ledenservice, telefoonnummer (030) 307 78 31.

De Nederlandse Ski Vereniging kent een actief anti-rokenbeleid.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

*bericht bewerkt door Stefani op 08 mrt 2018 11:50

Stefani Romani

En dan geen vrij meer kunnen krijgen als er sneeuw ligt. 😂

One life. Live it.

Plaats een reactie