Ben jij deze week in Val Thorens? Mogen we even bij je binnenkijken?

Wintersporters is benieuwd naar jouw accommodatie. Waar verblijf jij tijdens de wintersport? Heb je na uren googelen het vetste appartement in Val Thorens gevonden óf slapen jij en je vrienden in een aftandse Franse bezemkast? Kies je voor luxe of juist budget, ga je voor de beste gezinsaccommodatie of een studentenverblijf?

Ben jij deze week (tussen 11 en 15 april) in Val Thorens en gun je ons een kijkje in jouw appartement of hotelkamer, laat een berichtje achter!

@MariekeB misschien is het verstandig om deze vraag ook in dit topic te stellen: https://www.wintersport.nl/forum/topic/370298?page=36#last…

Born to Ride

Net te vroeg, we gaan pas 18 April naar Val Tho. Anders had je direct mogen langskomen :)

Like tourists huffing and puffing to reach the top, while we forgot the view on the way up !

Je mag online altijd in mijn appartement in Val Thorens kijken… Zie mijn profiel voor een link.

Volg mij op Twitter @SkieurVT

Verschillende malen in de bezemkast gezeten in Val Tho in Les Olympiades, heerlijk centraal helaas geen filmpje van maar zat materiaal te vinden op YT en bij o.a. Bizztravel/Sunweb. De foto’s van de touroperator zien er nog grappig uit maar het niveau is veelal een blind paard kan weinig schade aanrichten.

Zelf neem ik altijd een fles chloor mee met een geurtje. De eerste douchebeurt spray ik die hele badkamermuur onder incl. bad, pak een schuursponsje en in 5min heb ik een tamelijk schone badkamer/wc.

Er is zat te vinden in iedere prijsklasse maar zelf ga ik liever 3x op wintersport en stel de eisen, aparte slaapkamer, apart toilet en badkamer met uitzicht en max 200meter van de piste komt het eigenlijk altijd goed en voor echt lachwekkende prijzen.

Hier een link met toch best leuke acco’s. https://valthorensguide.co.uk/chalets.html

Hierbij ook even de upload van de afgelopen vakantie van afgelopen week.
Hier werden wij al enorm blij van, het uitzicht was adembenemend. Super centraal en voldeed aan al onze basic eisen, tsja en de kosten (laag).

Diepte wordt immer slecht gefilmd maar dit was voor Franse begrippen echt wel een ruim appartement.
Dus geen Val Tho maar wel een kijkje binnen van hoe het is achtergelaten ivm borgteruggave:

https://youtu.be/ZnAHznZwlkg

null

@Skieur mooi appartement lekker centraal gelegen.

Plaats een reactie