BEWintersporters is ook beschikbaar op wintersporters.be
sluiten
MariettevanLaar

MariettevanLaar

471 weken lid

Over mij

Mijn bestemmingen


Laatste reviews

 • Beoordeelde Vail met 10 november 2010 · 12:40

  Vail is helemaal top! Meters en meters poedersneeuw en op de backbowl's kun je helemaal los! Op de top van de berg staan host's en als je even niet weet waar je naar toe moet en welke lift je moet pakken kun je bij hen terecht. Tussen de bomen skien? Geen probleem alles mag. Het dorp is prachtig met z'n ijssculpturen en prachtige winkels, mooie architectuur. Winkelstraten zijn schoon, en vlgs mij komt dit doordat de tegels verwarmd worden. Dat betaalt zich natuurlijk terug in de prijzen van de liftpassen. Die zijn erg duur! Maar goed daar moet je niet om zeuren als je naar dit decadente skidorp gaat.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Beoordeelde Beaver Creek met 22 maart 2010 · 21:05

  Mooi gebied, zeer goede infrastructuur met bussen. Gratis parkeren op 1 van de 3 parkeerplaatsen (Bear, Wolf, Elk) onder aan het resort. Bussen rijden zeer frequent naar de pistes. Parkeerplaats in Beaver Creek Village, duur -> niet doen. Leuke family piste aan het eind van de Cinch express lift. Ook voor de kleine kids is het hier leuk tussen de bomen skien. Liftpersoneel zeer vriendelijk en behulpzaam als je met kinderen bent. Hier kunnen de Europeanen nog wel wat van leren!!!! Iglo met bezichtiging aan het eind van de Centennial Express. Pistes met bugels en geprepareerde afdalingen liggen naast elkaar. Zodat de mindere goden gezamelijk met de experts toch dezelfde afdaling kunnen nemen!!!

 • Beoordeelde Saint Sorlin d'Arves met 18 januari 2009 · 20:06

  Appartementencomplex Les Fermes is prima voor een studententrip en om alles zo goedkoop mogelijk te houden. Maar voor een gezinsvakantie zijn de 4 pers. app. net kippenhokken. Beter is om een meer kamer app. te kiezen. Zit wel dicht bij de piste! Maar ook overlast lallende jongeren.

 • Beoordeelde Saint Sorlin d'Arves met 18 januari 2009 · 20:06

  Leuk dorpje. Van nukkige Fransen niets gemerkt. Juist heel aardig!! Aanrader om tussen de middag te eten is Les Petites Fermes bij skischoolweide. Heel hard werkende mensen die vreselijk aardig zijn!!

 • Beoordeelde Les Sybelles met 18 januari 2009 · 19:58

  Les Sybelles is een leuk skigebied. Met flinke diversiteit voor gevorderden en beginners. Het leuke is de free-ride zone -> dit zijn off-piste hellingen waar je wel toestemming hebt om vanaf te gaan. Wij zaten in St. Sorlin, hier wel veel pistes waar nog de ouderwetse paddestoelliften te vinden zijn. Deze liften zijn verouderd en daardoor niet op langzaam te zetten. Beginners worden in deze liften min of meer gelanceerd en vallen er dus uit. Ook de connectie tussen La Toussuire, Le Corbier en St. Sorlin is met hele lange paddestoelliftjes. En dus door de snowboarders onder ons verfoeid!! Jammer!! Hier moeten snel stoeltjesliften komen!!!