goedkoop onderkomen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Tignes - Val d'Isère

We hebben besloten om waarschijnlijk naar espace killy te gaan in Januari of Februari maar ben al een hele tijd aan het kijken naar een goedkoop onderkomen voor die tijd.
Ben husk gewend dat je een onderkomen hebt voor 8 dagen van ongeveer 300-400 pp voor het appartement + mogelijke busreis. maar het kan ook zijn dat we de keuze maken om met z’n 4en met de auto te gaan. Alleen husk gaat niet naar Tignes en ben nu aan het googlen op tignes en apparmenten maar kom ruim boven de prijs van 400 euro voor een week uit. Weet iemand mogelijk nog een site met goedkopere appartementen? Het hoeft niet luxe te zijn, kun je ook niet verwachten van deze prijs alleen wel netjes. Heeft iemand ervaringen met appartenten of reizen naar Tignes of Val d’isere, waar zaten jullie en wat waren jullie kwijt? Of heeft er iemand misschien een link naar een bookingssite?
Alvast bedankt

Ik ben zelf ook druk aan het zoeken naar tignes voor 8 personen.

Husk bied inderdaad niks aan.

http://www.sunweb.nl
http://www.bizztravel.nl

Deze bieden wel reizen aan.

Maar denk eraan goedkoop is duurkoop, check daarom ook http://www.zoover.nl

Succes

In Tignes zit je goedkoper (en m.i. beter) dan in Val d’Isère. In Tignes Le Lac en in Val Claret zit je prima. In Les Boisses en Les Brévières zit je op zich ook goed, alleen wat minder centraal.

Naast de aanbieders die Marco al noemde, kan je ook terecht bij http://www.summittravel.nl of http://www.snowtime.nl.

Maar je kan ook kijken naar 'losse’accommodaties via http://www.chalet.nl of http://www.ski-france.com. En kijk ook eens op de reserveringssite van Tignes zelf: http://www.tignesreservation.net.

Succes

Dankjewel voor de reacties.
Heb vandaag op beide websites gezeten maar bij bizz travel er blijkbaar overeen gekeken.

sunweb was nog aan de prijzige kant maar bij bizz travel zijn er wel veel goedkopere.
Val Claret is idd ook erg goed beoordeelt !!

Ik zit ff in een bestandje ff alles op een rijtje te zetten. Mag de rest gaan kiezen wat hun het meeste aanspreekt. Maar ik kan de komende uurtjes vooruit. Altijd leuk om accomodaties te bekijken :)

Laat wel ff weten wat het geworden is

Wellicht ten overvloede deze tip, maar als je heen gaat om veel te skien neem dan de skipas voor het gehele Espace Killy gebied. Kost maar een paar tientjes extra pp, maar de Val d’Isere kant heeft een aantal hele mooie pistes en je kunt werkelijk skien tot je er bij neer valt :)

Helemaal mee eens! Op dit forum heb ik net wat linkjes naar accommodaties gepost… https://www.wintersport.nl/forum/topic/67079

Je kan best iets zoeken in tignes lavachet. hier zijn de appartement net iets goedkoper en ruimer dan in de 2 hoogere dorpen maar je zit toch nog in het hoogte stuk van het gebeid. eenige nadeel is dat je altijd via een zwarte piste (of een smal iets vlakker paatje vol met beginners) terug naar je app moet gaan. dat kan als eens moeilijk zijn als je kids hebt ;)
http://www.sunjets.be/skivakanties/Frankrijk/Espace+Killy/Ti…

Plaats een reactie